Kupayı alın da gelin

Kupayı alın da gelin

Ziraat Türkiye Kupası Final maçında Yukatel Kayserispor-Demir Grup Sivasspor ile karşılaşacak. Hazırlıklarını tamamlayan Yukatel Kayserispor, karşılaşma için İstanbul’a gitti.

Ziraat Türkiye Kupası’nda heyecan, Yukatel Kayserispor ile Demir Grup Sivasspor arasında 26 Mayıs Perşembe günü oynanacak olan final karşılaşması ile son bulacak.

Ligin son haftasında oynanan Sivasspor maçının ardından gözünü yeniden kupaya çeviren Yukatel Kayserispor, Çarşamba günü hazırlıklarını tamamladı ve İstanbul’a gitti. Havayolu ile İstanbul’a giden sarı-kırmızılı kafilede sakatlığı devam eden Mensah dışında eksik bulunmuyor. Sahaya süreceği ilk on biri de belirleyen Teknik Direktör Hikmet Karaman, yolculuk öncesi oyuncuları ile toplantı yaptı. Karaman, “Finale kadar geldik. Şehrimiz bizden kupa bekliyor. Sahaya çıkalım ve elimizden gelenin fazlasını yapalım. Benim sizlere olan inancım tam” dedi.

Yukatel Kayserispor-Demir Grup Sivasspor karşılaşması, 26 Mayıs Perşmebe günü Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynanacak. 20:45’te başlayacak olan karşılaşmada Halil Umut Meler, Emre Eyisoy ve Çağlar Uyarcan hakem üçlüsü görev yapacak.

Haber: Şevket Tekin



Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti