Kupa maçına hazırız 

Kupa maçına hazırız 

Ziraat Türkiye Kupası Final karşılaşmasında Yukatel Kayserispor-Demir Grup Sivasspor ile karşılaşacak. Karşılaşma saat 20:45’te başlayacak.

60. Ziraat Türkiye Kupası Finali, Yukatel Kayserispor ile Demir Grup Sivasspor arasında Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 20.45’te oynanacak.

A Spor’dan naklen yayınlanacak olan karşılaşmayı Halil Umut Meler yönetecek. Meler’in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve İbrahim Çağlar Uyarcan yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Yasin Kol olacak. Ziraat Türkiye Kupası’nı Yukatel Kayserispor bir kez kazanırken Demir Grup Sivasspor ise ilk kez kupa finali oynayacak.

Öte yandan, Yukatel Kayserispor ile Ziraat Türkiye Kupası finalinde Demir Grup Sivaspor ile oynayacağı maça giden her iki takım taraftarlar arasında yol güzergahında istenmeyen olaylar yaşandı. Taşlı saldırılar nedeniyle otobüslerin camlarının kırıldığı olaylar nedeniyle İçişleri Bakanlığı’nın talimatıyla güvenlik tedbirleri artırıldı. Taşkınlık çıkardığı belirlenen bazı taraftarlar jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Haber: Şevket Tekin



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’