Kupa maçı sonrası keyifler yerinde

Kupa maçı sonrası keyifler yerinde

Çamlı “Galibiyetlere alışkınız”

Ziraat Türkiye Kupası maçı sonrasında Gençlerbirliği’ni 2-0’la geçen Yukatel Kayserispor’da moraller yerindeydi. Maç sonrasında açıklamalarda bulunan Başkan Ali Çamlı “galibiyetlere alışkınız” derken diğer yandan eski başkan Berna Gözbaşı da “görevi bıraktıktan sonraki ilk maçtı” dedi. Maç sonrası Başkan Çamlı’nın yanı da ise sürpriz bir isim vardı

Ziraat Türkiye Kupası’nda Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelen ve karşılaşmayı 2-0 kazanan Yukatel Kayserispor’da keyifler yerinde. Maç sonrasında yapılan açıklamalarda galibiyetten duyulan memnuniyet dile getirildi. 

Yukatel Kayserispor’da Başkan Ali Çamlı alınan galibiyetin kendilerini memnun ettiğini ve ne oynadığını bilen bir takım olduğunu belirterek şöyle konuştu: “Kayserispor bıraktığı yerden devam ediyor. İnşallah sizlerin katkıları, şehrin katkıları böyle değerli sporcularımızın menajerlerinin katkılarıyla Kayserispor daha iyi olacak, buna emin olun. Onur Bulut ile ilgili bir sorun, daha öncede söyledim. Cengiz benim değer verdiğim bir arkadaş. Biz her türlü kendi aramızda zaten konuyu görüştük. Bugünde kendisi geldi, sağ olsun bana sürpriz yaptı. Ben galibiyetlere alışkınım, bunlar Kayserispor için sürpriz sonuçlar değil. Benim en çok sevindiğim şey, ne oynadığını bilen bir takım var. Artık sistemini oturtmuş sahada ne yaptığını bilen bir Kayserispor var. Bundan sonra çok daha iyi olacak, bundan emin olun. Maç kaybedebiliriz, skor alamayabiliriz ama herkesin zevkle izlediği, keyif veren bir takım olması için mücadele veriyor teknik ekip, yönetenler, yönetilenler herkes bunu yapmaya çalışıyor. Onun için müsterih olun. İnşallah Kayserispor iyi bir camia, yani şehir sahiplensin. Sembolik bir başkan gerekiyordu, ben buranın başkanı oldum. Bu şehrin 1,5 milyon yaşayanı bu kulübün sahibi ve başkanı arkadaşlar. Sadece 20 kişilik yönetim kurulu burayı idare etmez. Bu kulüp herkesin, dünyanın her yerindeki Kayserililerin bu kulüpte hakkı var. Herkes bu kulübe gelebilir. Kayserispor’la ne yaşamak istiyorsa onu yaşayabilir. Benim şehirden ricam, zor bir görev aldı diyorlar. Ben zor bir görev almadım. Çok keyifli ve şehrimin en değerli markasının başkanlığını bize verdiler, bu bir şereftir. Başarılı oluruz, temennimiz bu. Biz başarılı olacağız diye çıktık bu yola. Pes etmek yok. Kaldığımız yerden yola devam arkadaşlar.” 

Onur’un menajeri Metin Erten ise maç sonrasında Başka Eli Çamlı’nın yanındaydı. Son günlerde çıkan haberler sonrasında Kayseri’ye gelen Erten ise şöyle dedi: “Sağ olsun başkanımız davet etti, geldik izledik. Güzel bir maç oldu. Daha sonra görüşmemiz olacak. Gereken açıklamayı başkanımız yapar.”

Eski Başkan Berna Gözbaşı ise görevi bıraktıktan sonraki ilk maç olduğunu söyledi. 

Haber: Mustafa Gürbüz



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’