Kupa maçı bitti şimdi sırada lig maçı var

Kupa maçı bitti şimdi sırada lig maçı var

Yukatel Kayserispor, Galatasaray’a konuk olacak

Ziraat Türkiye Kupası’nda çeyrek finale yükselen Yukatel Kayserispor’da gözler yeniden lige çevrildi. Sarı-kırmızılı ekip, 25.hafta mücadelesinde Galatasaray’a konuk olacak.

Süper Lig’de 25.hafta karşılaşmaları, 11-12-13-14 Şubat’ta oynanacak. 25.hafta mücadelesinde Yukatel Kayserispor, Galatasaray’a konuk olacak.

Ziraat Türkiye Kupası’nda Fenerbahçe ile karşılaşan ve mücadeleden 1-0 galip ayrılarak adını çeyrek finale yazdıran Yukatel Kayserispor, ligin 25.hafta karşılaşmasında ise Galatasaray’a konuk olacak. Fenerbahçe galibiyeti ile moral depolayan sarı-kırmızılı ekip, ligde de Galatasaray’ı mağlup etmek istiyor. Kupa maçının ardından Kayseri’ye dönmeyen temsilcimiz, hazırlıklarını İstanbul’da sürdürecek. Temsilcimizde Teknik Direktör Hikmet Karaman, kupa maçının ardından oyuncuları bir araya geldi ve toplantı yaptı. Karaman, “Kupa maçını kazanmamız rehavete neden olmasın. Şimdi daha önemli bir maça çıkacağız. Burada alacağımız 3 puan bizi daha yukarılara taşıyacak. Galatasaray maçında elinizden gelenin fazlasını yapın” dedi. 25.hafta öncesinde Yukatel Kayserispor, 34.puanla 10.sırada yer alırken Galatasaray ise 28 puanla 13.sırada yer alıyor.

Galatasaray-Yukatel Kayserispor karşılaşması, 12 Şubat Cumartesi günü Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde oynanacak. Bu karşılaşma saat 19:00’da başlayacak.

Haber: Şevket Tekin



Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti