Kupa finali son virajı

Kupa finali son virajı

Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında sahasında Trabzonspor’u konuk edecek olan Yukatel Kayserispor’da futbolcular hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladılar. Karşılaşma öncesinde maça ilginin yoğun olduğunu belirten Başkan Berna Gözbaşı da maç saatinde tüm taraftarların tribünde yerlerini almalarını ve takıma destek olmalarını isterken, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ta takıma desteğini Kayseri Kalesi’ne astırdığı pankartla verdi.

Türkiye Kupası’nda güçlü rakiplerini tek tek eleyerek adını yarı finale yazdıran ve daha öncede gerçekleştirdiği kupada final oynamak için son viraja giren Yukatel Kayserispor’da futbolcular, yarı final rövanş maçında sahasında konuk edeceği Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladılar.

Takımda forvet mevkiinde yer alan Gavranovic ve İlhan’ın sakatlıkları yüzünden oynayamayacak olması kadro konusunda teknik heyeti düşündürüyor. Maç öncesinde teknik heyetin çalışmalarını yoğunlaştırdığını ifade eden Başkan Berna Gözbaşı maç için taraftara çağrıda bulunmayı ihmal etmedi. Kupa maçı için önemli gelişmelerin başlangıcı şeklinde açıklamalarda bulunan Başkan Gözbaşı tüm taraftarların maç saatinde takımın yanında olmaları için tribünlerde yerlerini almalarını istedi. Son yıllarda ligden düşme konusunun ele alınmasından dolayı kupada istenilen başarıların yakalanamadığına dikkat çeken Başkan Gözbaşı, “Tribünlerde takımımızı 90 dakika boyunca destek için yerimizi alalım. Son yıllarda yükselişimizi kupada da sürdürelim. Hep birlikte kupada adımızı finale yazdırmanın gururunu yaşayalım” dedi.

Diğer yandan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ta, Trabzonspor ile oynanacak Türkiye Kupası maçı öncesi ‘inanıyoruz’ temalı billboard ve pankartlarla temsilcimize destek oldu. Şehir merkezindeki 17 farklı noktada astığı ‘İnanıyoruz’ mesajlı pankart ve billboardları ile Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final İkinci Maçı’nda, rakibi Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek olan Yukatel Kayserispor’a destek çıkan Başkan Büyükkılıç, üzerinde ‘Haydi Kayseri, Kupa Maçına’ ve ‘İnanıyoruz’ yazılı pankart ve billboardlar ile hem Kayserilileri heyecanlı karşılaşmaya davet etti, hem de takıma destek verdi.



Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti