KUMSMALL AVM YÖNETİMİNDEN TURKOVAC ÇAĞRISI

KUMSMALL AVM YÖNETİMİNDEN TURKOVAC ÇAĞRISI

Kumsmall AVM Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Yalçın ve yönetim kurulu üyeleri yerli ve milli aşımız  Turkovac’ın 3 .faz çalışmaları için gönüllülük çağrısı yaptılar.

Türkiye’nin en büyük karma AVM’si olan Kumsmall AVM ve KAYMOS işbirliğinde Turkovac aşısına gönüllü bulunabilmesi için basın toplantısı düzenlendi.

Turkovac aşısının 3.faz çalışmaları devam ediyor. Ancak aşının uygulanması için yeteri kadar gönüllü bulunamıyor. Aşının daha çok gönüllü üzerinde uygulanabilmesi için Kumsmall AVM Yönetim Kurulu, düzenlediği basın toplantısı için aşı çağrısında bulundu.

Yönetim kurulu adına konuşan Başkan Yardımcısı Mehmet Yalçın, şöyle dedi: “Turkovac aşımızın 1.ve 2.faz çalışmaları tamamlandı. 3. aşamaya geçildi. 3.aşamada yeterli gönüllü olmadığı için bu durumu biraz daha hızlandırmak istiyoruz. Yeterli sayıda gönüllüye ulaşmak için çağrıda bulunuyoruz. Tüm Kayserili halkımızı aşımız olmaya davet ediyoruz. Erciyes Üniversitemizin ve Şehir Hastanemizin numaraları basın kitlerinde yer alıyor. Telefon ile aşının nasıl olacağı neler yapılacağı anlatılıyor. 18 ile 59 yaş aralığında hiç Covid geçirmemiş olan ve iki doz Sinovac aşısı olanlar gönüllü olabiliyor. Gereken şartları yazılı olarak dağıtacağız. Turkovac için herkesi aşıya davet ediyoruz. AVM yönetimi olarak sosyal sorumluluk projeleri içerisinde yer almak istiyoruz. Türkiye’nin en büyük karma AVM’si burasıdır. Her zaman ilimiz ve ülkemiz için çalışacağız.”

Haber: Şevket Tekin



Özhaseki'den Büyükkılıç'a "hayırlı olsun" ziyareti

“Bu coğrafyada yaşamanın bedeli güçlü olmak”

“İstanbul’da 14 tane konutu tedbir amaçlı boşalttık”

Erciyes'in eteklerine 271 bin fidan

Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak