KULULAR GİTTİ, KARABÖRK GELDİ

KULULAR GİTTİ, KARABÖRK GELDİ

EMNİYET MÜDÜRLERİ ATAMA KARARNAMESİ, RESMİ GAZETE´DE YAYIMLANDI

Kararname ile boşta bulunan 4 Emniyet Genel Müdür Yardımcılığı görevine atama yapılırken, 49 ilin Emniyet Müdürü değişti. Söz konusu kararname il Kayseri Emniyet Müdürü İbrahim Kulular Emniyet Genel Müdür Yardımcılığına atanırken, Hatay Emniyet Müdürü Kamil Karabörk de yeni Kayseri Emniyet Müdürü oldu.

Emniyet Müdürleri Atama Kararnamesi, Resmi Gazete´de yayımlandı. Kararname ile boşta bulunan 4 Emniyet Genel Müdür Yardımcılığı görevine atama yapılırken, 49 ilin Emniyet Müdürü değişti. Bu illerden 14´ünün Emniyet Müdürü, polis başmüfettişliğine getirildi.  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın imzasıyla Resmi Gazete´nin bugünkü sayısında yer alan Cumhurbaşkanlığı Atama Kararnamesi´ne göre; Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanı Resul Holoğlu, Personel Daire Başkanı Ahmet Şengün ve Kayseri Emniyet Müdürü İbrahim Kulular emniyet Genel Müdür Yardımcılığı´na atanırken, Emniyet Genel Müdür Yardımcılığı görevini vekaleten yürüten 1. Hukuk Müşaviri Selami Hüner de bu göreve asaleten getirildi. Hüner´den boşalan 1. Hukuk Müşavirliği´ne ise Polis Başmüfettişi Ziyaettin Kaygusuz atandı.

Kararnameyle, aralarında Diyarbakır, Bursa, Mardin, Hakkari, Tunceli ve Şırnak´ın da bulunduğu 49 ilin Emniyet Müdürü değişti. Buna göre; Konya Emniyet Müdürü Şükrü Yaman Diyarbakır´a, Diyarbakır Emniyet Müdürü Tacettin Aslan Bursa´ya, Mardin Emniyet Müdürü Hasan Onar Balıkesir´e, Hakkari Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu Muğla´ya, Şırnak Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy Manisa´ya, Muğla Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya Mardin´e, Hatay Emniyet Müdürü Kamil Karabörk Kayseri´ye, Balıkesir Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek Gaziantep´e ve Samsun Emniyet Müdürü Vedat Yavuz Hatay´a atandı.

Kararname kapsamında daha önce Kayseri Emniyet Müdür Yrd. Görevini yürüten Polis Başmüfettişi Necmettin Koç´da Kütahya Emniyet Müdürlüğü görevine getirildi?

Emniyet Genel Müdür Yardımcılığı görevine atanan Kayseri İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular, 2014-2019 yılları arasında FETÖ başta olmak üzere PKK, DEAŞ gibi terör örgütleriyle mücadele başta olmak üzere uyuşturucu ile mücadeleden şehirde aydınlatılmayan faili meçhul cinayet kalmamasına kadar dikkat çeken çalışmalara imza atmasının yanında, Emniyet Müdürlüğü´ne bağlı binalar ve tesisler konusundaki projeleri ile de dikkat çekti.

2014 yılında Kayseri Emniyet Müdürü olarak atanan İbrahim Kulular, Kayseri´de görev yaptığı süre içinde birbirinden başarılı operasyonlarla dikkat çekti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nun başlattığı Adalet Yürüşüyü´nde DEAŞ militanlarınca yapılacak olan suikastin de başarılı bir şekilde önlenmesini sağlayan Kulular, Türkiye genelinde 15 Temmuz öncesinden de FETÖ´ye operasyon düzenleyen emniyet müdürü olarak biliniyor.

Boydak Holding´e yönelik FETÖ operasyonunu tüm  engelleme girişimlerine rağmen kararlılıkla gerçekleştiren Kulular, faili meçhul cinayetlerin aydınlatılması, DEAŞ´a yönelik en çok operasyonun yapılması, PKK terör örgütünün Kayseri´de gerçekleştirdiği ve 15 askerimizin şehit edildiği hain saldırının faillerinin eksiksiz bir şekilde tespit edilerek ve olayın bütün yönleriyle aydınlatılması, Kayseri´nin Uyuşturucu satıcılarından temizlenmesi gibi çalışmalarıyla da dikkat çekmişti.



Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi

135 kavşak canlı takip ediliyor

Başkan Büyükkılıç; "Kayseri bir açık hava müzesi"

Vatandaşın çağrısını Başkan Palancıoğlu karşıladı

Mart ayında 174 bin yolcuya hizmet verdi

zehirlenen kardeşler toprağa verildi