KÜLTÜR SANATIN KALBİ BÜYÜKŞEHİR'DE ATIYOR

KÜLTÜR SANATIN KALBİ BÜYÜKŞEHİR'DE ATIYOR

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Türkiye'nin en büyük kültür ve sanat merkezlerinden birini hizmete sundu. Her türlü ulusal ve uluslararası etkinliklere ev sahipliği yapabilecek kapasiteye ve teknik donanıma sahip Kültür Sanat Merkezi'nin açılışı do

Kültür ve sanat alanında şehrin lokomotifi olan Büyükşehir Belediyesi'nin Kayseri'ye kazandırdığı Kültür ve Sanat Merkezi'nin açılışı, coşkulu oldu. Etkinlikler, Kayseri'de 3 gün boyunca kültür sanat rüzgarı estirdi. 8 Mart Cuma günü TRT Akşam Sefası Programı sanatçılarının verdiği konserle startı verilen etkinliklerde ikinci gün, Çerkes Halk Dansları Topluluğu Elbruz muhteşem bir gösteriye imza attı. Sevilen sanatçı Kutsi ise Kültür Sanat Merkezi açılış etkinliklerinin üçüncü gününde sahne alarak hayranlarını coşturdu. Her üç program da Kayserililerden büyük ilgi gördü.
Her yaş ve her meslek grubundan insanlara hitap eden etkinliklerde Kültür Sanat Merkezi doldu taştı. Yoğun ilgiden dolayı salona giremeyenler için Büyükşehir Belediyesi tarafından fuayeye dev ekranlar kuruldu.
Kültür Sanat Merkezi'nin açılışında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, şehrin çehresinin nasıl değiştiğini özetleyerek Kayseri'nin taşra şehirden model şehre dönüştüğünü söyledi. Şehrin en temel ihtiyaçlarını karşıladıktan sonra sıranın sosyal hayata renk katacak keyifli projelere geldiğini belirten Başkan Özhaseki, insanların yaşadıkları şehirle iftihar edebilecekleri bir konuma ulaşmak için gayret sarf ettiklerini kaydetti.
Kültür ve Sanat Merkezi'nin hizmete girmesiyle birlikte Kayseri kültür sanat alanında çıtayı da yükseltti. Büyükşehir Belediyesi'nce düzenlenen etkinlikleri 2012 yılında 600 bin kişi izlerken hedef bu yıl 1 milyon olarak belirlendi.

 



Talas’ta bu pazar ‘Maharetli Eller’in günü

Çocuk Kitap Fuarı Ve Şenliği’nde çocuklara özel konser

Talas Musiki Cemiyeti’nde bağlama kursu

Merkez Halk Kütüphanesi 7/24 Kütüphane oldu

Talas'ta hafta sonu ramazan dolu dolu

Artık Çekilmez Oldun Yarışması, 9'uncu kez Erciyes'te start alıyor

'Türkiye Yüzyılı Marşı'nın Bestekarı Arzen Kayserililerle buluştu

Yarım asırlık güğümün sırrı

Büyükşehir'den "çocuklara özel" tiyatro

Talas'ta Yücel Arzen Heyecanı

Türk Sanat Müziği Kent Korosu konseri

Talas'ta Yücel Arzen konseri

Bağcılık kültürü Germir'deki Bağ Müzesi'nde yeniden canlanacak

Talas'ta çocuklar tiyatro ile eğlendi

Talas'ta büyük usta Tevfik Soyata'dan musiki faslı

Talas'ta bu hafta 'Maharetli Eller' günü