KÜÇÜK KIZI İÇİN YARDIM BEKLİYOR

KÜÇÜK KIZI İÇİN YARDIM BEKLİYOR

Kayseri’de yaşayan 3.5 yaşındaki Ela Naz’ın annesi Nezahat Doğan, kanser hastası olan kızı için yardım eli uzatılmasını beklediğini bildirdi.

Kayseri’de 2010 yılında dünyaya gelen Ela Naz Doğan, makatının dar olduğu için dışkısını çıkaramadığı şikayeti ile ailesi tarafından Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Cerrahisi Servisi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kızının doğumundan sonra yaşadıkları olayları anlatan anne Nezahat Doğan, “Erciyes Üniversitesi’nden sonuç alamayınca Ankara’ya gittik. Gazi Üniversitesi’ne başvurdum. Burada ameliyat sonrası kontrol MR`ı çekilirken, beni bir hoca yukarıya çağırdı. Bana ‘Annesi çocuğun hastalığını biliyor musun?’ diye sordu. Ben de bana sadece poposunun deliğinin küçük olduğunu söyledim. Bana durumun kötü olduğunu, kanser olduğu söylendi. Doktorlar bana ‘Annesi çocuğunuzun hastalığı bugüne kadar Gazi Üniversitesi’nin 30 yıllık geçmişi var ama bu kanser dalında Ela bizim ilk hastamız. Biz çocuğunuza kemoterapi vereceğiz ama çocuğunuzun 7 aylık ömrü var. Bu çocuk ölecek’ dendi. Ben de ‘O zaman kemoterapi vermeyin, acısız ölsün’ diyerek çocuğumu eve getirdim. 1.5 yıl çocuğa hiçbir şey olmadı. 1.5 yıl sonra kitleler tekrar nüksetti. Bunun üzerine tekrardan Gazi Üniversitesi’ne götürdüm. Yara kapanmadı. Bunun üzerine çocuğun açılan belini, günde 3 öğün kazıdılar. Çocuğun beli açık kaldı” diyerek yaşadıklarını anlattı.
“Ben çocuğumun ölmesini istemiyorum” diyen Nezahat Doğan, “Ölürse de her şeyi yapılsın. Yaşama hakkı elinden alınamaz. Ben çocuğumun kurtulmasını istiyorum. 3.5 yıldır ne çektiğimi bir Allah bilir bir ben biliyorum. Ben maddi ve manevi tükenmiş durumdayım. Benim çocuğum perişan durumda, ben perişan durumdayım. Ben çocuğumun iyileşmesini istiyorum” dedi.
Kanser hastası Ela Naz Doğan ise “Bu hastalıktan kurtulmak istiyorum. İyi doktor amcalarım beni kurtarsın. Beni iyileştirsinler. Beni hep kestiler. Bana ölecek dediler. Ben ölmeyeceğim. Ölmek istemiyorum. Beni kurtarın" ifadelerini kullandı.



Sosyal medya fenomeni toprağa verildi

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti