Kübra Paradise İftar Yemeği Verdi

Kübra Paradise İftar Yemeği Verdi

İlimizde Düğün-Nişan balo ve özel günlerde hizmet vermekte olan Kübra Paradise’ın sahibi Adem Samyeli birlikte çalıştığı firmalar ile AYK GRUP bünyesi altında çalışan personel ve Kayserili vatandaşlara özel iftar yemeği verdi.

Düğün-Nişan balo ve özel günlerde organizasyon hizmeti vererek bizleri mutlu günlerimizde yalnız bırakmayan Kübra Paradise geçtiğimiz gün geniş katılımlı bir iftar yemeği vererek ilimiz sakinlerini ağırladı.

AYK grup bünyesinde 2 yıl önce inşaat sektöründe yatırım yaptığını sonrasında Kübra Paradise düğün-etkinlik salonu açarak hizmet verdiğini ifade eden Adem Samyeli şöyle konuştu; ‘’Ben yurtdışında kalıyorum. İnşaat firmamızın bünyesine Kübra paradise’ı da ekledik. Kayseri’de eksikliğinin hissedildiğini gördüğümüz için Kübra Paradise’ı hizmete açtık. Bugün de inşaat firmamızla bizimle çalışan firmalara düğün salonu olarak iftar yemeği vermek istedik. Umarım Kayseri halkına verdiğimiz hizmetlerle yardımcı oluyoruzdur.Düğün nişan, sünnet, mevlüt, kadınlar matinesi gibi hizmetlerimiz var. Kübra Paradise İnstagram sayfamıza girdikleri zaman telefon numaraları mevcuttur. Mimsin Şirintepe Adnan Menderes Mahallesi Vadi Konağı altında hizmet vermekteyiz.’’

Ayk  grup bünyesinde hizmet veren Kübra paradise balo ve  düğün salonu  2 katlı olup 600 kişilik üst katı ve 600 kişilikte alt kat olmak üzere toplamda 1200 kişiyi ağırlıyor.



“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği

Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı