KTO ÜYELERİ İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

KTO ÜYELERİ İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

Kayseri Ticaret Odası (KTO) üyeleri iftar yemeğinde bir araya geldi. Özel bir restoranda düzenlenen iftar yemeğine KTO Yönetim Kurulu Mahmut Hiçyılmaz, KTO Meclis Başkanı Mehmet Filiz ve üyeler katıldı.

İftar yemeği sonrasında bir konuşma yapan KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, “2 ay gibi kısa bir süre geçmesine rağmen, seçim sürecinde taahhütte bulunduğumuz projelerimizi birer birer uygulamaya koymanın sevincini yaşıyoruz” dedi.

 Hiçyılmaz, “Her platformda, özellikle üzerine basa basa dile getirdiğimiz bir konu olan meslek komitelerinin aktif olarak çalışmasını sağladık. Meslek komitelerimiz gerek kendi içlerinde, gerekse sektörlerinin temsilcileriyle sık sık bir araya gelerek verimli çalışmalar yapıyorlar” ifadelerinde bulundu.

 Hiçyılmaz, seçildikleri günden bu yana üyeleri için çalışmalar yaptıklarını söylerek, “Odamızın tabi olduğu ticaret sicil harçlarının tahsilinde yaşanan sıkıntılarla ilgili olarak, yönetimimize şikayetler gelmekteydi. Üyelerimiz, kanundan kaynaklanan harçları ne yazık ki odamız veznesi yerine, bankaya yatırmak zorunda kalıyor, bankadan aldığı dekontu tekrar odamıza ibraz etmek suretiyle de zaman kaybı yaşayarak mağdur oluyorlardı” diye konuştu.

 Hiçyılmaz konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Yönetim kurulumuzun yaptığı çalışmalar neticesinde, söz konusu harçların odamızda açılan banka veznesinden tahsil edilmesi sağlanarak, üyelerimizin mağduriyetleri giderilmesi imkanı getirildi. Bu gelişmeyle üyelerimiz artık sadece odamıza gelerek, hem harçlarını yatırabiliyor hem de işlemlerini gerçekleştirebiliyorlar. Banka veznelerinde vakit kaybetmiyorlar. Yönetim kurulumumuz çok yoğun bir şekilde çalışıyor ve çalışmaya da devam edecek.”



Hobim Arıcılık Projesi'nde kuralar yarın çekiliyor

Yeşilay Bisiklet Tur'u yoğun katılımla gerçekleşti

Projeler, Melikgazi Belediyesi'nde jüri karşısına çıktı

Kızılay'dan öğrencilere destek devam ediyor

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Kayseri Liseliler buluştu

İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler

Yıldırım Beyazıt mahallesinde kat karşılığı ihale yapılacak

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”