KTO HEYETİ ANKARA`DA

KTO HEYETİ ANKARA`DA

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz ve yönetim kurulu üyeleri, Ankara’da katıldıkları akreditasyon töreni sonrasında bazı bakan ve milletvekillerini, Türkiye Büyük millet Meclisi’nde ziyaret etti.

Başkan Mahmut Hiçyılmaz, Başkan Yardımcısı Celal Hasnalçacı ve Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Ferhat Akmermer, ilk olarak Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ile görüştü.
Başkan Hiçyılmaz, Kayseri’de sanayi alt yapısı ve girişimci potansiyeline uygun olarak yapılabilecek savunma sanayi yatırımları hakkında Bakan Yılmaz’a bilgi verdi. Hiçyılmaz’ın yatırım konusundaki taleplerini dikkatlice dinleyen Bakan Yılmaz, bu konuda kısa süre içerisinde Savunma Sanayi Müsteşarlığı’nda düzenlenecek bir toplantı ve sunum ile Kayseri’de hangi alanlarda yatırım yapılabileceğinin tespit edileceğini belirtti.
Bakan Yılmaz ile görüşmeye, AK Parti Grup Başkanvekili ve Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş da katıldı. Bakan Yılmaz’ın TBMM Genel Kurul çalışmaları için ayrıldığı sohbet, daha sonra Elitaş’ın Meclis’teki odasında devam etti.
Hiçyılmaz’ın başkanlığındaki KTO Heyeti, daha sonra AK Parti Kayseri Milletvekilleri Yaşar Karayel ve İsmail Tamer ile yemekte buluştu. Başkan Hiçyılmaz, milletvekillerine Kayseri Ticaret Odası olarak yaptıkları çalışmalardan ve aldıkları akreditasyon sertifikasından bahsetti.
KTO Heyeti, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve TBMM Başkanvekili ve AK Parti Kayseri Milletvekili Sadık Yakut ile de kısa bir süre görüştü. KTO Heyetinin TBMM’deki ziyaretleri milletvekilleri ile beraber fotoğraf çekilmesinin ardından sona erdi.



Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Kayseri Liseliler buluştu

İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler

Yıldırım Beyazıt mahallesinde kat karşılığı ihale yapılacak

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı