KTO BAŞKAN ADAYI GÜLSOY, BBP'Yİ ZİYARET ETTİ

KTO BAŞKAN ADAYI GÜLSOY, BBP'Yİ ZİYARET ETTİ

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkan adaylarından Ömer Gülsoy, ziyaretler kapsamında Büyük Birlik Partisi'ni (BBP) ziyaret etti. Ömer Gülsoy ve ekibini, BBP İl Başkanı Yaşar Bekir Soğman, İlçe Başkanları ve parti yöneticileri karşıladı.

Başkanlık seçimlerini kazanmaları durumunda Kayseri ve Kayseri halkı için çalışmalarda bulanacaklarını ifade eden Ömer Gülsoy, "Göreve kim gelirse gelsin, Kayseri'yi Türkiye'de bir marka şehir haline getirmelidir. Ticaret odası olarak diğer odalarla ve resmi kurumlarla koordineli bir şekilde çalışmalıdır" dedi.
BBP Kayseri Kocasinan İlçe Başkanı Ömer Yıldız, BBP olarak Kayseri'de halkın temel gıda maddesi olan ekmeğe yapılan zammın yaklaşık yüzde 15 olduğunu ve bu zammın kabul edilebilir bir seviyede olmadığını, kimseyi milletin ekmeği ile oynatmayacaklarını belirterek, Gülsoy'un KTO Başkanı olması durumunda ekmek fiyatlarıyla ilgili düşüncelerini sordu.
Gülsoy da bu soru üzerine, ''Ekmek, bizim kutsal saydığımız ve el üstünde tuttuğumuz bir gıdadır. Genel olarak bizim çalışmalarımızdaki parolamız, üreticiyi mağdur etmeden, tüketiciyi de sıkıntıya sokmadan tabirini kullanıyoruz. Ekmek ve benzeri konulardaki meseleleri bu parola ile aşacağız. Ayrıca, ekmek konusunda imalathanelerin hijyenik koşullarda üretim yapmaları konusunda yardımcı olacağız ve hijyen, sağlık, dezenfekte gibi konularda bilgilendirmeler yapacağız" dedi.
BBP İl Başkanı Yaşar Bekir Soğman da, Ticaret Odası Başkan adayı Ömer Gülsoy'a adaylık sürecinde başarılar diledi. Soğman, ''Kayseri, ticaretin başkenti olarak bilinir. Kayseri Ticaret Odası Başkanlığı makamına oturan başkan ise Kayserimize bu unvana yakışır çalışmalar yapmalıdır. Başkan adaylığınızın sizlere, ekibinize ve Kayseri'ye hayırlı olmasını temenni ederim" diye konuştu.


Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da