KTO YENİ HİZMET BİNASI İNCELENDİ

KTO YENİ HİZMET BİNASI İNCELENDİ

HİÇYILMAZ:KAYSERİ´Yİ HİZMET ÜSSÜ OLARAK KULLANMAK İSTİYORUZ

  Kayseri Ticaret odasının yeni hizmet binasının inşaat alanı yetkililerce yerinde incelendi. Oda başkanı Mahmut Hiçyılmaz, hizmet binamızın inşaatı bittikten sonra üyelerimize daha iyi hizmet verecek mekana kavuşmuş olacağız.dedi.
Yeni hizmet binasının incelemesine Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık, Kocasinan Kaymakamı Ali Candan, Ticaret odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, müteahhit firma yönetim kurulu başkanı Ali Aydın ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.
İnşaatın son durumu hakkında bilgiler veren KTO başkanı Mahmut Hiçyılmaz, inşaatın tamamlanmasının ardından hem Kayseri´mize hem de üyelerimize daha iyi hizmet sunacağız diyerek şöyle konuştu.
İhalesini yapmış olduğumuz hizmet binamızı almış olan müteahhit firma programa uygun bir şekilde inşaata devam ediyor. Bugünde buraya meclis üyelerimizle gelip incelemede bulunmak istedik. Sağ olsun müteahhit firmada bize bugün ham bilgi verdi hem de yemek ikram etti. bugün ki incelememize Melikgazi belediye başkanımız Memduh Büyükılıç Melikgazi kaymakamımız Erkaya Yırık ve Kocasinan kaymakamımız Ali Canda eşlik ederek inşaatımızı yerinde inceleme fırsatı bulduk. Burada ayrıca bazı tespitlerde bulunarak geldiği noktayı bizzat incelemiş oluyoruz,gerçekten plana ve programa dahil ve uygun şekilde çalışmalar devam ediyor. Ve önümüzdeki yılın sonuna doğru bitmesini ümit ve tahmin ediyoruz. Her zaman söylemiş olduğumuz bir şey var kayseri ticaret odası nın şuanda kullanmış olduğu hizmet binası 70 küsür yıldır üyelerimize hizmet veren bir bina ancak hem otopark bakımından hem bizim anladığımız manada hizmet vermeye yeterli olmadığı nı düşünüyoruz zaten onun için burada daha önceden arsamız vardı alanlara da teşekkür ediyoruz, bu manada daha önceden böyle bir arsa alınmış hazır hale getirilmiş bizde üzerine böyle bir hizmet binasını yapılmasın uyGun gördük. Çünkü kaliteli hizmetin kaliteli mekanlarda verileceği prensibine biz inanıyoruz ve üyelerimizin daha iyi şartlarda daha iyi hizmetleri almaları gerektiğini ve buna layık olduklarını düşünüyoruz,dolayısıyla hizmet binamız bittikten sonra üyelerimize daha iyi hizmet verecek mekanlara kavuşmuş olacağız.üyelerimiz buradaki mekanlardan kendi mekanları gibi istifade edecekler,burada restoran konferans salonu ve dışarıdan gelen misafirlerimizi daha iyi ağırlamak bakımından daha iyi mekanlarımız olacak. Ve biz Kayseri´yi hizmet üssü olarak kullanmak istiyoruz. Türkiye´deki ticaret odaları içerisinde en iyi hizmet veren oda olma noktasında faaliyet göstermek istiyoruz.
Müteahhit firma Aydın İnşaat yönetim kurulu Başkanı Ali Aydın´da yapılan bu hizmetin memleketimize hayırlı olmasını diyoruz diyerek şöyle konuştu.
Kayseri´miz de güzel gelişmeler oluyor her sektörde olduğu gibi inşaat sektörü de büyük bir atılım içerisinde Aydın inşaat olarak biz 28 yıldır Kayseri´mizde faaliyet göstermekteyiz ve odamızın çağrı yaptığı şehrimizde ticaret odamıza kayıtlı çağrı yaptığı 40´ın üzerinde ki inşaat firmalarından 14´ü teklif verdi ve bu 14 teklif veren firmadan bizler şu anda tercih edildik. Bizde bu verilen değere Aydın inşaat olarak layık olmaya çalışacağız. Her şeyden önce kazasız belasız bitmesini istiyoruz ve temenni ediyoruz , gerçekten şehrin çok elit bir binası olacak bu bir eserdir sıradan bir yapı değildir. Şunu kesinlikle iddialı olarak söylüyorum bu projeyi yapandan Allah razı olsun ve bu projeyi burada hayata geçirmek durumunda olan ve büyük bir yükün altına giren başta KTO başkanımıza TOBB başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu´na meclis üyelerine ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etmek istiyorum niye derseniz büyük bir cesaret çünkü çok farklı bir proje şunu kesinlikle Kayseri´mizin bilmesini istiyorum önünde gelip resim çektirecekleri bir bina olacak bununda Aydın inşaat olarak biz yapmış olmaktan onur duyuyoruz verilen tarihten daha önce teslim edeceğimizi söyleyebiliriz inşallah kazasız belasız inşaatımız devam eder
HABER: SÜLEYMAN ERDOĞAN



Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da