KTO BAŞKANI HİÇYILMAZ:

KTO BAŞKANI HİÇYILMAZ:

?CUMHURBAŞKANIMIZI AĞIRLAMAKTAN ŞEREF DUYDUK?

Kayseri Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere bir çok bakan ve milletvekilinin iştiraki ile gerçekleştirilen 120. Kuruluş Yıl dönümü etkinliklerini haber ekibimiz değerlendirdi? Başkan Hiçyılmaz " Cumhurbaşkanımızı ağırlamaktan çok büyük mutluluk ve şeref duyduk. Kayseri için, Kayseri Ticaret Odası´nın duyurulması için Kayseri´de böyle bir etkinliğin yapılmasının çok önemli olduğunu düşünüyorum? ifadesini kullandı?
Kayseri Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz geçtiğimiz Cumartesi akşamı gerçekleştirilen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve çok sayıda bakan ile milletvekilinin iştirak ile gerçekleştirilen ?120. Gurur Yılı´ başlıklı kuruluş yıl dönümü etkinlikleri hakkında haber ekibimize yaptığı değerlendirmede "Kayseri Ticaret Odası olarak 1896 yılında kurulan odamızın 120. Onur Yılı kutlamalarını yapıyoruz. Bu çerçevede Kayseri´ye gelen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ı odamızın bu etkinliğinde ağırlamaktan gerçekten çok büyük bir mutluluk duyduk. Kendileri katılım ile bizleri onurlandırdı. Kendilerine de buradan özellikle teşekkürlerimi sunmak istiyorum" diye konuştu?
Başkan Hiçyılmaz sözlerinin devamında " Kayseri Ticaret Odası olarak bizi onurlandırdılar. Böyle bir etkinliği yapmak bize de çok büyük bir onur verdi. Katılımın, ambiyansın ve konuşmaların çok iyi olduğu gözlemlendi ve geri dönüşler çok olumlu oldu" ifadesini kullandı?
Başkan Hiçyılmaz sözlerinin sonunda etkinliğin ilimiz ve Ticaret Odası için çok büyük anlam ifade ettiğini vurgulayarak şöyle konuştu? "Herkesin mutlu olduğunu ve Kayseri´de böyle bir etkinliğin bizim tarafımızdan yapılmış olmasının son derece önemli olduğunu bizde vurguladık. Bu konuda çaba gösteren tüm personelimize, yönetim kurulu üyelerime ve diğer ilgili arkadaşlarıma tekrar teşekkür ediyorum. Kayseri için, Kayseri Ticaret Odası´nın duyurulması için Kayseri´de böyle bir etkinliğin yapılmasının çok önemli olduğunu düşünüyorum"



Çölyaklılara 7 yılda 6 bin 134 çölyak paketi dağıttı

“Milli takıma en fazla sporcu gönderen kulübüz”

Kayseri Model Fabrika genç mühendislere eğitim verecek

Başkan Büyükkılıç; kuraya hak kazananların tamamına arılı kovan verdi

KAYMEK'in "tatil şenliği" rüzgarı Pınarbaşı'nda devam etti

Talas Meclisinde 18 madde görüşüldü

Başkan Çolakbayrakdar, şükür sofrasında vatandaşlarla buluştu

Başkan Yalçın'a Örencik'te büyük ilgi

Hobim Arıcılık Projesi'nde kuralar yarın çekiliyor

Yeşilay Bisiklet Tur'u yoğun katılımla gerçekleşti

Projeler, Melikgazi Belediyesi'nde jüri karşısına çıktı

Kızılay'dan öğrencilere destek devam ediyor

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Kayseri Liseliler buluştu

İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler