KTO BAŞKANI HİÇYILMAZ

KTO BAŞKANI HİÇYILMAZ

CHP´Lİ MİLLETVEKİLLRİNİ AĞIRLADI

  Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) heyeti, Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulunu ziyaret etti.
KTO Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Başkan Yardımcısı Celal Hasnalçacı ve Sayman Üye Bahri Coşkun tarafından karşılanan CHP heyetinde; Eski Maliye Bakanı ve İzmir Milletvekili Zekeriya Temizel, İstanbul Milletvekili Gülay Yedekçi, Bolu Milletvekili Tanju Özcan, Kayseri İl Başkanı Mustafa Ayan ve parti yöneticileri yer aldı.
CHP heyetini Ticaret Odası´nda ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Hiçyılmaz, ?Yaklaşık 2,5 yıldır bu görevi yürütüyoruz. Arkadaşlarımızla birlikte Kayseri tüccarına yardımcı olmak için elimizden geleni yapıyoruz. Üyelerimizin menfaati doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu çalışmalarımızı yaparken siyasi kurumların bizlere yardımcı olmasını bekliyoruz? değerlendirmesinde bulundu?
İş dünyası ile siyasetin iç içe girmesi ve işlerin bu çerçevede yürütülmesi gerektiğini vurgulayan Başkan Hiçyılmaz, ?Türkiye bir yere varacaksa bu iş dünyasının gayretleri ile olacak. 7 Haziran seçimleri sonrasında milli iradenin de isteği doğrultusunda güçlü bir koalisyon hükümeti kurulmasından yanaydım. Çünkü üyelerimin isteği bu doğrultudaydı. Sıkıntılı ve önemli günlerden geçtiğimiz bu günlerde partiler kendi çıkarlarını bir kenara bırakıp Türkiye´yi bir yerlere getirelim, kozlarımızı daha sonra paylaşalım demeliydi? şeklinde konuştu.
CHP İzmir Milletvekili Zekeriya Temizel ise konuşmasında ?Türkiye´nin ekonomisini izliyor ve yorumluyoruz. Zor dönemden geçiyoruz. Oturup seyretme lüksüne sahip değiliz. Türkiye mukayeseli olarak üstünlüğe sahip olduğu konularda dahi gerileme göstermekte. Toplumda belirli eksende bir arada olduğumuzu gösterebilmeliyiz, evrensel hukuk kurallarına uyduğumuz takdirde siyaseti daha rahat yürütürüz? diye konuştu.
İstanbul CHP Milletvekili Gülay Yedekçi de, ?Amaç, insanların ortak gelir düzeyinde yaşaması olmalı. Refah seviyesini tabana yaymak için çaba gösteriyoruz. Sanayici ve tüccarlardan beklentimiz, Türkiye´nin ortak menfaati doğrultusunda çalışmalarıdır? diye konuştu.
CHP heyetindeki üyelerle tanışmanın gerçekleştirildiği ve Ticaret Odası üyelerinin, siyasi partilerden beklentilerinin tartışıldığı ziyaret sonunda, Oda hizmet binası kapısında hatıra fotoğrafı çektirildi.



Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor

Kayseri Büyükşehir'in kırsala desteği sürüyor

“Vize çilesi AB ile ticaretimizi durma noktasına getirdi”

Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”