KREDİ KARTLARINDA RAMAZAN REKABETİ

KREDİ KARTLARINDA RAMAZAN REKABETİ

Ramazan ayında artan tüketici taleplerini fırsat bilen bankalar, kredi kartlarına cazip alışveriş imkanları sunuyor

Tevfik Işık- Ramazan ayında artan tüketici taleplerini iyi değerlendirmek isteyen bankalar kredi kartları ile alışverişlerde cazip imkanlar sunuyor.
AA muhabirinin derlediği bilgilere göre, ramazan ayının gelişi ile birlikte özellikle market ve alışveriş merkezlerindeki gıda alışverişleri artıyor. Bu talep artışını fırsata çevirmek isteyen bankalar, müşteri çekmek için kredi kartları aracılığı ile çeşitli kampanyalar düzenliyor. Kampanyaları takip eden kredi kartı kullanıcıları, ramazan alışverişlerini cazip kampanyalarla yapabiliyor.
Finansbank'ın kampanyasında 19 Ağustos'a kadar farklı günlerde ve tek seferde yapılacak 4 adet 75 lira ve üzeri market alışverişine 75 lira parapuan hediye ediliyor. 13 Temmuz'da başlayan kampanyadan yararlanmak için cep telefonundan RAMAZAN yazıp 2273'e kısa mesaj göndermek veya 0850 222 0 900'ü aramak gerekiyor.
Kampanyaya kaydolduktan sonra 19 Ağustos'a kadar yapılacak 75 lira ve üzeri market harcamaları kampanya kapsamında değerlendirilecek. Kampanyaya gıda sektöründe hizmet veren market, bakkal, kasap, şarküteri ve benzeri CardFinans üye kuruluşu olan veya olmayan tüm işyerleri dahil olacak.
Garanti Bankası'nın Bonus özelliğini taşıyan kredi kartları için düzenlenen kampanyada, 18 Ağustos'a kadar farklı günlerde ve tek seferde Bonus üye işyeri olan market veya akaryakıt sektörlerinde ikinci, üçüncü ve dördüncü 100 lira harcamaya 5'er lira, beşinci 100 lira harcamaya 35 lira olmak üzere toplamda 50 lira hediye ediliyor.
Kampanya kapsamında ilk 100 lira harcamada hediye kazanılamıyor. Altın Bonus hariç tüm Garanti Bonus'lar, Money ve Flexi kartlar için geçerli olan kampanyadan faydalanmak için RAMAZAN yazıp 3340'a SMS gönderilmesi gerekiyor. Kampanya dahilinde bir müşteri en fazla 50 lira kazanabiliyor. Kazanılan hediyeler 25 Ağustos - 2 Eylül tarihleri arasında kullanılabilecek.
Yapı Kredi Bankası'nın World üye işyerlerinde geçerli olacak kampanyasında, Yapı Kredi kredi kartları, Yapı Kredi banka kartları, Albaraka, Anadolubank, TEB ve Vakıfbank Worldcard'lar ile gıda marketleri ve akaryakıt sektörlerinde yapılacak 5 adet 100 lira ve üzeri alışverişe 50 lira Worldpuan hediye ediliyor.
Kampanya dahilindeki işlemlerden en az bir harcamanın gıda marketinden yapılması gerekiyor. Kampanyadan yararlanmak için Yapı Kredi kredi kartı, Albaraka, Anadolubank ve TEB Worldcard kullanıcılarının RAMAZAN yazıp bir boşluk bırakarak kredi kartlarının son altı hanesini 3160'a, Vakıfbank Worldcard sahiplerinin ise 6635'e SMS göndermeleri gerekiyor.
Kampanya kapsamında kazanılan puanlar 28 Ağustos'a kadar kredi kartlarına yüklenecek. Kampanyadan kazanılacak puanlar ise 9 Eylül'e kadar kullanılacak.
Akbank'ın kredi kartı Axess ile düzenlediği kampanya ise 16 Ağustos'a kadar sürecek. Kampanya kapsamında, market sektöründe, Axess üye işyeri olsun olmasın 100 lira ve üzeri 5. alışverişe 40 lira chip-para veriliyor.
Kampanyadan kazanılan chip-paralar, 5. harcamanın gerçekleştirildiğinde kredi kartına yükleniyor. Kampanyadan faydalanmaya başlamak için RAMAZAN yazarak 4566'ya SMS gönderilmesi gerekiyor.
Bu cazip kampanyalardan faydalanırken, kampanyanın anlaşmalı iş yeri veya marketlerden alışveriş yapılması şartı olup olmamasına, kampanyanın geçerli olması için o bankaya ait POS cihazının kullanılmasının gerekli olup olmadığına, kazanılan hediyelerin ne zaman kredi kartına yükleneceği ve hediyelerin hangi sürelerde kullanılacağına dikkat edilmesi gerekiyor.



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor