?KÖTÜ OYUNLA KAZANDI´

?KÖTÜ OYUNLA KAZANDI´

KAYSERİSPOR 3-2 EYÜPSPOR

Ziraat Türkiye Kupası 5.Tur ilk maçında Kayserispor sahasında 2.Lig Kırmızı Grup temsilcisi Eyüpspor´u konuk etti. İlk yarısı 1-0 Kayserispor´un üstünlüğü ile tamamlanan mücadelede son düdükle birlikte Kayserispor sahadan 3-2 galip ayrılan taraf oldu.

Ziraat Türkiye Kupası 5.Tur ilk maçında Kayserispor, taraftarı önünde 2.Lig Kırmızı Grup takımı Eyüpspor´u konuk etti. İlk yarısını 1-0 önde kapatan sarı-kırmızılı temsilcimiz son düdükle birlikte sahadan 3-2 galip ayrılan taraf oldu.

Kadir Has Stadyumu´nda oynanan karşılaşmaya Eyüpspor´un vuruşu ile başlandı. 1.dakikada sağ çaprazdan Dejan Meleg ceza sahasına ortasını yaptı, ancak savunma topu uzaklaştırdı. 5.dakikada sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Tiago Lopes ceza sahasına ortasını yaptı, ancak savunma topu uzaklaştırdı. 32.dakikada Fernando Boldrin, rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşısına alıp şutunu çekti, kaleci Mahmut Demirgan bu şutu kurtaran isim oldu. 42. dakikada Stojiljkovic´in pasında ceza sahası içinde Mendes, düzgün bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu ve takımını 1-0 öne geçiren gole imza attı. 44. dakikada gelişen Eyüpspor atağında topla buluşan Atakan Arslan´ın vuruşunda top az farkla auta çıktı. İlk yarı Kayserispor´un 1-0´lık üstünlüğü ile tamamlandı.

Mücadelenin ikinci yarısına başlayan Kayserispor oldu. 62.dakikaya girilirken Eyüpspor´da ani gelişen atak sonrasında kaptan Mehmet Tosun, Kayserispor savunmasını geçerek golünü kaydetti ve skora 1-1´lik dengeyi getiren isim oldu. 65.dakikada Hakem Özgüç Türkalp, Dede Çelik tarafından penaltı noktası çevresinde topa elle müdahale edildiğini işaret ederek penaltı noktasını gösterdi. Eyüpspor´da itirazlar sürerken, 66.dakikada Deniz Türüç penaltı atışını kullandı ve topu filelerle buluşturarak skoru takımı adına 2-1´e taşıdı. 79.dakikada ise Kayserispor´da ilk golün sahibi olan isim Ryan Mendes yeniden sahneye çıktı ve skoru 3-1´e taşıyan isim oldu. 87.dakikada ise Eyüpspor´da ani gelişen atak sonrasında kaleye göre sol kanattan Atakan Arslan ceza sahasına girer girmez vuruşunu yaptı ve topu ağlarla buluşturdu. Bu golle birlikte skor levhası Kayserispor adına 3-2´yi işaret etti. 90 dakika sonunda ise Kayserispor, sahadan 3-2 galip ayrılan taraf oldu. 5.Tur rövanş maçları ise 12, 13 ve 14 Aralık tarihlerinde oynanacak.

HABER:  ŞEVKET TEKİN



Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı