KORSAN BİLET SATIŞI YAPILAN YOLCULAR YARI YOLDA KALDI

KORSAN BİLET SATIŞI YAPILAN YOLCULAR YARI YOLDA KALDI

Elazığ’dan İstanbul’a gitmek üzere bir otobüs yazıhanesinden bilet alan 49 yolcu mağdur oldu. Yolcuların şikayeti üzerine Kayseri’de durdurulan otobüs polis tarafından bağlanırken, yolcular ise Kayseri Otobüs Terminali’nde dertleri

    Kurban Bayramı sonrası yollardaki yoğunluğa korsan otobüs firmaları da dahil olunca mağduriyetler yaşandı. Elazığ Otobüs Terminali’nde dün bir otobüs yazıhanesinden İstanbul bileti alan 49 yolcu yarı yolda kaldı. Bilet aldıkları yazıhanenin gösterdiği otobüse binen yolcular, kaloriferlerin çalışmaması nedeniyle yol boyu üşüdüler. Otobüste su dahi olmadığını iddia eden yolcular, 155’i arayarak şikayetçi oldu. Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde polis tarafından durdurulan otobüsün, yolcu taşıma yeterliliğinin olmadığı belirlendi. Tutanak tutan polis, aracın bağlanmasına karar verdi.

    Otobüsten eşyalarını alan yolcular, başka bir araçla Kayseri Otobüs Terminali’ne getirildi. Burada ilgili otobüs firması yazıhanesine giden yolcular, Elazığ’dan bindikleri aracın korsan olduğunu öğrendi. Kendilerine yardım edecek yetkili bir merci arayan mağdur yolcular, otobüs yazıhanesi yetkilileriyle tartıştı. Yetkililer, yolcuların elinde bulunan biletlerin korsan olduğunu iddia ederek, kendilerine otobüs verilmesini isteyen mağdur yolcuların talebine cevap veremeyeceklerini açıkladı.

    Yolcular arasında küçük çocuklar, yaşlı insanlar ve hastaların olduğunu ifade eden yolculardan Halim Özcan, kendisinin de üniversite öğrencisi olduğunu ve sınavına geç kaldığını söyledi. Özcan, kendilerine İstanbul biletinin, ilgili firmanın Elazığ yazıhanesinden satıldığını ifade etti. Mağdur yolculardan Özcan Özdemiroğlu da ne İstanbul’a gidebildiklerini ne de Elazığ’a dönebildiklerini belirterek, mağduriyetlerinin giderilmesini istedi. Daha sonra bir grup yolcu, sorunlarını anlatmak üzere Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ne gitti.



Saklandığı yerde yakalandı

Kazada savrulan araç ters döndü: 3 yaralı

Propaganda yapmaktan cezası bulunan şahıs yakalandı

Suç makinesi jandarmadan kaçamadı

4 kilo uyuşturucu madde ele geçirildi:

Motosiklet yayaya çarptı: 1 yaralı

Kayseri'de veterineri şehit edip Ankara'da bombalı saldırı düzenleyen teröristlerin kullandığı paramotor bulundu

Uygulamadan kaçarak 2 araca çarpan alkollü sürücü yakalandı

Parkta şüpheli çanta paniği

Parkta şüpheli çanta paniği

Yakalanmamak için baza ile duvar arasına saklandı

Kavgada kan aktı

Bağ evi fareleri yakalandı

Kayseri’de otomobil tramvay yolunu girdi: 2 yaralı

Park halindeki otomobil yanarak küle döndü

Cinsel saldırıdan cezası bulunan şahıs polisten kaçamadı