KÖPEKLERE "5 YILDIZLI" OTEL KONFORU

KÖPEKLERE

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Köpek Barınma Evi`nde köpeklere adeta 5 yıldızlı bir otelin konforu sağlanıyor.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından 2001 yılında yaptırılan ve 550`ye yakın köpeğin bulunduğu Köpek Barınma Evi`nde, köpeklerin bakımı için hizmet veriliyor. Köpek Barınma Evi hakkında bilgiler veren sorumlu veteriner hekim Hilal Akbaş, bakım evinde 550`ye yakın köpek olduğunu söyledi. Akbaş, "Burada barınan hayvanların gıda gibi temel ihtiyaçları dışında, aşılamaları, kısırlaştırılmaları da bizim sorumluluğumuzda. Şubat ayından itibaren tam olarak 576 köpek sahiplendirmişiz ve bu bizler için büyük bir başarıdır. Toplumda duyarlılığı artırmak adına her fırsatta söylüyoruz. Satın almayın, sahiplenin. Çünkü biz aşılarını yapıyoruz. Kısırlaştırmalarını yapıyoruz. Kimliklerini şahıs adına çıkarıp hayvanlarımızı teslim ediyoruz" dedi.

Akbaş ayrıca, "Bunun dışında sokaktan gelen hayvanlarımız için 444 2 899 numaralı telefona vatandaş haber verdiğinde muhtaç olan veya yaralı olan hayvan bulunduğu yerden alınıp bünyemizdeki hayvanat bahçesinde operasyon, muayene, tedavi ne gerekiyorsa yapılıp sağlığına kavuştuktan sonra yeni bir aile çıkarsa onlara teslim ediliyor. Aksi takdirde yeni bir yuva bulunana kadar burada misafir ediyoruz" diye konuştu.



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor