Konya, ‘çıkış maçı’ olsun

Konya, ‘çıkış maçı’ olsun

Süper Lig’in 33.hafta karşılaşmasında Yukatel Kayserispor, Konyaspor ile karşılaşacak. Sarı-kırmızılı ekip, bu karşılaşmadan galip ayrılarak yeniden çıkışa geçmek istiyor. 

Süper Lig’de 32.hafta geride kaldı. Yukatel Kayserispor, 32.haftayı maç yapmadan tamamlarken, 33.hafta karşılaşmasında ise Konyaspor’a konuk olacak. 

Son olarak Adana Demirspor’a kaybeden ve kazanamama serisini üç maça çıkaran Yukatel Kayserispor, 33.haftada oynayacağı Konya maçını, çıkış maçı olarak görüyor. Temsilcimiz, hazırlıklarını pazartesi günü yaptığı antrenman ile devam ettirdi. Antrenman öncesi oyuncuları ile toplantı yapan Teknik Direktör Çağdaş Atan, “Adana maçının ardından 1 hafta ara verdik. Hem dinlendik, hem de toparlandık. Şimdi ligi domine eden takımlardan biriyle deplasmanda karşılaşacağız. Elimizden gelenin en iyisini yapalım ve Konya maçı ile yeniden çıkışa geçelim” dedi. Yukatel Kayserispor, Cumartesi gününe kadar Konya maçının hazırlıklarını ilimizde sürdürecek. 

Konyaspor-Kayserispor karşılaşması, 7 Mayıs Pazar günü MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu’nda oynanacak. Karşılaşma saat 16:00’da başlayacak.

Haber: Şevket Tekin



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’