KONGRESİNİ TAMAMLADI

KONGRESİNİ TAMAMLADI

MHP YAHYALI KONGRESİNİ DE TAMAMLADI MHP İL BAŞKANI METE EKE :AKP’NİN TUTUMU YÜZÜNDEN BÖLÜCÜLER MEYDANLARA İNDİ EKE: MHP ÜLKEMİZİN SİGORTASIDIR Milliyetçi Hareket Partisi’nde kongre rüzgarı sürmeye devam ediyor. 8 ilçe kongresini bitiren

Milliyetçi Hareket Partisi Tomarza’nın ardından Yahyalı kongresini de tamamlayarak, ilçe kongrelerinde sona doğru yaklaştı. Yahyalı Belediyesi düğün salonunda yapılan kongreye Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Prof.Dr. Yusuf Halaçoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi 19.Dönem Milletvekili Osman Develioğlu, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mete Eke, Milliyetçi Hareket Partisi Melikgazi İlçe Başkanı Dr.Güven Hocaoğlu, Kocasinan İlçe Başkanı Serkan Tok ve yönetim kurulu üyeleri ve delegeler katıldı. Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Hamza Özkan, yaptığı konuşmada, seçim sürecinde hiç görülmemiş yardımlarından dolayı İl Başkanı Mete Eke’ye teşekkür etti.  Daha sonra kürsüye gelen MHP 19.dönem milletvekili Osman Develioğlu, Türkiye’nin okyanus ötesinden yönetildiğini söyledi. Develioğlu, “Kendini din adamı sayan bazı insanlar, papazların eteğini öperek sizin hizmetkarınız olmaktan onur duyarım dediği dönemi yaşıyoruz” dedi. Ergenekon isminin terör örgütüne verilmesine tepki gösteren Develioğlu, “Ergenekon’un ismini varsa terör örgütüne vermekle o millete daha büyük bir hakaret olamaz. Terör örgütü varsa ceza kanununa şekline göre cezalandırılır. Muhalefet yapan insanı tutuklatmak istediklerinde terör örgütü yaftası yapıştırıp tutuklatıyorlar. Bu kadar hukuksuz ve adaletsiz dönem geçirmemiştir. Zavallı konuma düşürülmemiştir” dedi.

Ardından Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mete Eke kürsüye geldi. Eke, burada yaptığı konuşmada AKP hükümetine yüklendi. Eke, “AKP hükümetinin aldığı her tedbir, attığı her adım, meclisten çıkardığı kanunlar, ayrıştırıcı mihraklar beslemekte ihanet değirmenine su taşımaktadır. Kadirşinas milletimizin yüzyıllardır kucağını açtığı (Öz kardeşlerim) diye ekmeğini, suyunu paylaştığı bazı unsurlar, birer birer kalleş ve nankör yüzlerini göstermeye başlamıştır.” dedi.

İşte bütün bu sebeplerinden dolayı Türkiye’nin Milliyetçi Hareket Partisi’ne eskisinden daha çok ihtiyacı olduğunun altını çizen Eke, şunları söyledi:

“Türk milliyetçilerinin yer almayacağı bir parlamentoda devletin hayati organlarını ele geçirmiş olan işbirlikçi iktidarların hangi yasaları çıkarılabileceği hatırda tutulmalıdır. Türkiye’nin meselelerine bizim gözlüğümüzden bakmayanlar ne düşünürse düşün, MHP ülkemizin varlık sigortasıdır. MHP’nin İcra ettiği siyasi fonksiyon her bakımdan hayatidir.”

Daha sonra konuşan Milletvekili Prof.Dr. Yusuf Halaçoğlu, Ortadoğu’da gelişmeleri dile getirerek, Fransa’nın aldığı sözde Ermeni Soykırım Tasarı ile ilgili eleştirilerde bulundu.

Konuşmaların ardından seçime geçildi. Tek aday olan mevcut başkan Hamza Özkan, güven tazeledi.

Yahyalı İlçe Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:

Bekir Erdoğdu, Şakir Pekçetin, Mehmet Alpaslan İpekci, Nihat Öktem, Mahmut Koyuncu, Yusuf Çilsal, Metin Dok, Ahmet Türkmen, Ahmet Kenger, Mustafa Dolgun, Ramazan Postallı, Abdullah Tilkici, Mustafa Ergen, H.Osman Tarlacı.

 



Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Kayseri Liseliler buluştu

İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler

Yıldırım Beyazıt mahallesinde kat karşılığı ihale yapılacak

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı