KOLTUĞA ŞEHRE EN ÇOK

 KOLTUĞA ŞEHRE EN ÇOK

FAYDAYI SAĞLAYACAK OTURSUN”

HABERİ İZLE

Ak Parti'den milletvekili aday adayI olmak  için görevinden istifa eden Büyükşehir Belediye Başkanı  Mehmet Özhaseki'nin ardından Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna  kimin oturulacağı sorusuna cevap aranırken, koltuğun namzetleri arasında ismi geçen ve Ak Parti Genel Merkezi'ne davet edilerek konuya dair fikirleri alınan isimler arasında yer alan  Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç yaptığı değerlendirmede ”Koltuğa bu şehre en çok faydayı sağlayacak kişi otursun” değerlendirmesinde bulundu…

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, "Mehmet Özhaseki, başkanımızın şahsında milletvekili aday adaylarına ve adaylarına ilişkin çalışmalarında başarılar diliyorum. Şehrimize yakışır milletvekillerinin seçilmesini de dua ve temenni ile buradan belirtmek istiyorum. Bu arada tabi Büyükşehir Belediyesinde boşalan belediye başkanlığıyla ilgili meclis üyelerimiz arasından seçilecek olan bir başkan söz konusudur. Bu konuyla ilgili de teşkilatımızın yapacağı çalışmalar sonrasında meclise sunulacak bir isim üzerinde hep beraber hareket edeceğimizi paylaşmak istiyorum. Bu konuda daha fazla yorum yapmak yersizdir" ifadesini kullandı.

Büyükkılıç, Gerekli çalışmalar teşkilatlarımız ve genel merkezimiz tarafından yapılmaktadır. Göreve gelecek kardeşimizin bu şehre faydalı olacak şekilde hizmet etmesi, şehrimizin birliğini, beraberliğini, kardeşliğini, huzurunu, gelişmesini sağlamasını ve yeni dönemde yeni Kayseri felsefesini hayata geçirmesini temenni ediyorum. Bu göreve seçilen kişi hakkında verilen karara itiraz edilmez. Böyle bir şey olması söz konusu değildir. Sadece kendimle ilgili değil seçilen kardeşimizle ilgili bu konuda birbirimize itiraz edeceğimizi kimse söyleyemez. Bizim teşkilat terbiyemiz de buna müsaade etmez. Önemli olan seçilecek kardeşimizin şehrimize hayırlı olmasıdır. Bu konuda gereksiz yorumlara malzeme vermek bize yakışmaz. AK Parti genel merkezinde kişisel görüşmem söz konusu değildir. Kocasinan, Talas, Melikgazi belediye başkanlarını il başkanımızın da bulunduğu ortamda Bekir Yıldız başkanımızı davet ettiler. Hepimizin görüşlerini aldılar. Olay bundan ibarettir. Bizlere açıklanan bir sonuç ve yorum söz konusu değildir. Biz asla kavga etmek, tartışmak için değil birleşmek, kucaklaşmak için varız. Kamuoyunda bilinen, tanınan, sevilen biriyim. Bunlar bilinen şeylerdir. Bu konuda yorum yapmıyorum, sokaktaki kardeşlerimizin görüşüne saygı duyuyorum. Onların iltifatlarına ve dualarına bulunduğum durum ve konum itibariyle layık olmaya çalışırım. Ben şuanda Melikgazi belediye başkanıyım. Melikgazi ilçemizin faaliyetlerinden sorumluyum. " dedi.



Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Kayseri Liseliler buluştu

İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler

Yıldırım Beyazıt mahallesinde kat karşılığı ihale yapılacak

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı