KOCASİNANLILAR GELECEĞE DAHA SAĞLIKLI BAKIYOR

KOCASİNANLILAR GELECEĞE DAHA SAĞLIKLI BAKIYOR

Kocasinan Belediyesi, hizmet ağını ve kalitesini daha da artırmak için kamu kurum ve kuruluşlarıyla iş birliği yapmaya devam ediyor.

Bu kapsamda Nuh Naci Yazgan Üniversitesi ile ?Halk Sağlığı Hizmetlerinde Yardımlaşma´ protokolü imzalandı. Projeyi imzalayan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kayserililere daha kaliteli ve daha sağlıklı bir yaşam sürmeleri için katkı sunmaya çalıştıklarını vurguladı.

İlçe sakinlerinin sağlık konusunda bilinçlendirilmesine katkı sağlayacak olan anlaşma, Kocasinan Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleştirildi. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ve Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Neriman İnanç ile ?Halk Sağlığı Hizmetlerinde Yardımlaşma´ protokolü imzalandı.

Sözlerine, ?En büyük gayemiz, daha sağlıklı ve daha bilinçli toplumlar oluşturmaktır.? diye başlayan Başkan Çolakbayrakdar, ?Ülkemizin geleceği ve toplumsal refahı için kamu, kurum ve kuruluşlarıyla iş bilirliğini önemsiyoruz. Bu kapsamda vatandaşlarımızın sağlık konusunda bilinçlendirilmesi ve daha sağlıklı yarınlarda yaşayabilmeleri için Nuh Naci Yazgan Üniversitesi ile sağlık konusunda protokol imzaladık. Bu noktada vatandaşlarımızın daha sağlıklı bir şekilde yaşamını sürdürebilmesine katkı sağlayan üniversitemize teşekkür ediyorum.? ifadelerini kullandı.

Başkan Çolakbayrakdar, ??Halka hizmeti Hakka hizmet´ olarak gören belediyecilik anlayışıyla vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Şimdiden iş birliği protokolümüz şehrimize, Kocasinan´ımıza hayırlı uğurlu olsun.? diyerek sözlerini noktaladı.

Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Neriman İnanç ise sosyal sorumluluk kapsamında her zaman destek olduğunu belirttiği Başkan Çolakbayrakdar´a teşekkür ederek, ?Sağlık Bilimleri Fakültesi olarak, Beslenme ve Diyetetik, Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri ile Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümleri alanında vatandaşlarımızı bilinçlendirmesine katkı sağlayacağız.? şeklinde konuştu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Tıpkıbasım Mushaflar Sergisi'ne hayran kaldı

Uzman diyetisyenden “ramazanda beslenme” önerileri

Her 7 kişiden biri böbrek hastası

Robotik cerrahi ve yapay zeka ile diz ve kalça kireçlenmesi olan daha hızlı iyileşiyor

4 cilt tipine özel 4 bakım önerisi

Psikiyatriste gitmekten korkmayın

"Ölüm sebepleri içerisinde kanser ikinci sırada"

Sarıoğlan’da sağlık hizmetleri yerinde değerlendirildi

Rahim ağzı kanseri önlenebilir

Vitamin deposu, turp

Epilepsi hastaları kışın uyku düzenine dikkat: Nöbeti tetikleyebilir

Kayseri Şehir Hastanesi'nde kent nüfusunun 2.5 katı hasta tedavi edildi

Artan grip vakalarına "maske" önerisi

Tulum peyniri şifa kaynağı

Uzmanlardan "hacamat" uyarısı:

ERÜ'de "Da Vinci" robotik cerrahi cihazı törenle açıldı