KOCASİNAN’IN SPORCULARI, ŞAMPİYONLUĞA DOYMUYOR

KOCASİNAN’IN SPORCULARI, ŞAMPİYONLUĞA DOYMUYOR

ÇOLAKBAYRAKDAR, “SPORCULARIMIZI KUTLUYORUM”

Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü Masa Tenisi sporcuları,  Yıldızlar Bölge müsabakalarında hem erkek hem bayanlarda şampiyon oldu.

Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü Masa Tenisi Takımları, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından organize edilen Yıldızlar Bölge Takım Müsabakalarına damga vurdu. Zonguldak’ta düzenlenen yarışmalarda rakipleri karşısında üstün bir oyun sergileyen Kocasinan Spor Kulübü Masa Tenisi Takımları, tüm karşılaşmaları farklı skorlarla kazanarak, Yıldızlar Bölge Yarışmalarında hem erkek hem bayanlarda birinci oldu. Böylelikle Kocasinan masa tenisi erkek ve bayan takımları, elde ettikleri başarılarla Türkiye Şampiyonasına katılmayı hak kazandı.

Kocasinan Belediyesi olarak diğer alanlarda olduğu gibi spor alanında büyük başarılara imza attıklarını belirten Başkan Çolakbayrakdar, şöyle dedi: “Her zaman sporun ve sporcunun yanındayız. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın her alanda yetişmelerini sağlamak adına yoğun gayret sarf ediyoruz. Gençlerimize imkan sağlandığında nasıl başarılı olduklarını görüyoruz. Kocasinan Spor Kulübünün, elde ettiği başarılar sayesinde Kayseri, Türkiye’de sporun merkezi olma yolunda hızla ilerlemektedir. Sporcularımız, her müsabakaya gittiklerinde bizlere mutlu haberlerle dönüyorlar. Yavrularımız,  her defasında yüzümüzü ak ediyor. Hem yurt içinde hem yurt dışında sporcularımız, gururla şehrimizi ve ülkemizi temsil ediyor. Ay yıldızlı formayı hak ederek taşıyorlar. Bundan dolayı çocuklarımızı ve onlarla birlikte bu işe emek veren Milli Takım Antrenörleri Halil Adak ile Kemal Balım’ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.”


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Melikgazi’nin gençleri final grubu’nda dağıldı

Kayserispor gözünü paşa’ya dikti

Başkan Çolakbayrakdar, dünya ikincisi olan Kocasinan’ın özel sporcusunu tebrik etti

Hacılar Erciyesspor, Malatya'da mağlup oldu

Develigücü 3 puanı 2 golle aldı

Kayserispor’un genç oyuncusu Aras Çelik’e milli davet

Kayseri Spor Lisesi Badminton Türkiye Şampiyonu oldu

Kayserili karateciler, İzmir’den 4 madalya ile döndü

Kayseri 2. Amatör Küme: Güneşli Gençlikspor: 3- Bayraktarspor: 1

Kayseri U17 Ligi: Kocasinan Şimşekspor: 0 - Talasgücü Belediyespor:4

Talasgücü U-14 Futbol Takımı Türkiye Finali’ne yükseldi

Rüya Cimnastik Külübü, Türkiye Şampiyonu oldu

TFF 3. Lig: Karabük İdman Yurdu: 1 - Talasgücü Belediyespor: 0

Majid Hosseini ameliyat oldu

Melikgazi Kayseri’de sayı kraliçesi Aaryn Ellenberg oldu

Melikgazi Kayseri, 2 bin 352 sayı üretti