KOCASİNAN’IN MECLİSİ’NDE TÜRKİYE’NİN GURURLARINDAN MASA TENİSİ ŞOVU

KOCASİNAN’IN MECLİSİ’NDE TÜRKİYE’NİN GURURLARINDAN MASA TENİSİ ŞOVU

Kocasinan Masa Tenisi Takımı sporcularından Özge Yılmaz ve Betül Nur Kahraman, masa tenisi şovu yaptı

Kocasinan Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar yönetiminde gerçekleştirilen meclis toplantısında 8 gündem maddesi görüşülüp karara bağlandı. Meclis toplantısı öncesinde Kayseri ve Türkiye’nin gururu olan Kocasinan Masa Tenisi Takımı sporcularından Özge Yılmaz ve Betül Nur Kahraman, masa tenisi şovu yaptı.

Türkiye’nin, Olimpiyat kadrosuna alınan en genç sporcusu unvanını sahip Özge Yılmaz ile Gençler ve U21 Balkan Şampiyonu Betül Nur Kahraman, meclis salonunda kısa bir masa tenisi şovu yaptı. Masa tenisi takımı sporcularını ve Antrenörleri Halil Adak ile Kemal Balım’ ı başarılarından dolayı tebrik eden Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü’nün ulusal ve uluslararası müsabakalarda başarılar elde ettiğini hatırlatarak, “Sporcularımız bizim yüz akımız. Masatenisi başta olmak üzere tekvando, boks gibi farklı branşlarda Kocasinan Spor Kulübü birçok başarılara imza atıyor. Özellikle Kocasinan Spor Kulübü’nün sporcuları milli takımda yer alarak, masatenisinin bel kemiğini oluşturmaktadır. Özge Yılmaz ve Betül Nur Kahraman’ı tebrik ediyorum. Çocuklarımıza daha iyi imkanlar sağlayarak, profesyonel spor yapan geleceğin sporcularını yetiştiriyoruz” diye konuştu.

Kocasinan Belediyesi’nin eski Belediye Başkanı ve Meclis Üyesi Bekir Yıldız ise Kocasinan Belediyesi’nin spora verdiği önem ve yaptığı hizmetlerden dolayı Başkan Çolakbayrakdar’a ve meclis üyelerine teşekkür ederek, “Milletimizi, Avrupa ve Dünyada temsil yolunda olan gençlerimizin yolları açık olsun” dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Çolakbayrakdar, son hafta günlük hasta sayısı en çok artan illerinden biri olan Kayseri’nin daha tedbirli olması gerektiğine dikkat çekerek, “Tüm önlemlere hassasiyetle yaklaşmamız lazım. Tedbir almak bizim elimizde. Herkesin özellikle sosyal mesafe, maske ve temizlik kurallarına uyması gerekiyor. Lütfen kurallara uyalım” diye konuştu.

Sonrasında 8 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. Oymaağaç, Yenidoğan, Ahievran ve Beyazşehir Mahallelerinin imar planları görüşülüp karara bağlandığı toplantıda daha sonra Kocasinan Belediyesi’ne ait Erkilet Arabıdın Mahallesi’nde bulunan Arabıdın Mescidi ile Erkilet Yukarı Mahallesinde bulunan cami ve müştemilat vasıflı Erzade Mescidinin onarımının yapılabilmesi için Kayseri Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığına tahsis edilmesi kararı oy birliğiyle kabul edildi. Son olarak ise Kocasinan Belediyesi masa tenisi takımı sporcularının ödüllendirilmesi talebi de oy birliğiyle karara bağlandı.

Meclis toplantısında alınan kararların Kayseri’ye hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Çolakbayrakdar, meclis üyelerine KAYÇEV tarafından tamamen yerli tohumlardan yetiştirilen organik domateslerden elde edilen salçaları hediye etmesiyle toplantı sona erdi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"