KOCASİNAN´IN MİLLİ SPORCUSU ÖZGE YILMAZ´IN BÜYÜK BAŞARISI

KOCASİNAN´IN MİLLİ SPORCUSU ÖZGE YILMAZ´IN BÜYÜK BAŞARISI

ÖZGE YILMAZ 62.AVRUPA GENÇLER MASA TENİSİ ŞAMPİYONASI´NDA GÜMÜŞ MADALYA KAZANDI

Türkiye´yi temsil eden ve Çekya´nın Ostrava şehrinde düzenlenen 62.Avrupa Gençler Masa Tenisi Şampiyonası´nda gümüş madalya kazanan Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü Masa Tenisi Sporcusu Özge Yılmaz´ı, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar tebrik etti.

Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi Masa Tenisi Salonunda Milli Takım Sporcularıyla bir araya gelen Başkan Çolakbayrakdar, onlarla yakından ilgilendi. Başkan Çolakbayrakdar´a ziyaret sırasında, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici ve Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mücahid Soyak eşlik etti. Masa Tenisi A Milli Takım Antrenörü Halil Adak ve Genç Bayan Milli Takım Antrenörü Kemal Balım´dan Milli Takım çalışmaları hakkında bilgiler alan Başkan Çolakbayrakdar, sporculara her türlü desteği verdiklerini vurguladı.

Kocasinan Belediyesi olarak masa tenisinde büyük başarılara imza attıklarını belirten Başkan Çolakbayrakdar, ?Çekya´nın Ostrava şehrinde düzenlenen 62.Avrupa Gençler Masa Tenisi Şampiyonası´nda Gençler Çift Bayanlarda Avrupa ikincisi olan Kocasinan Spor Kulübü ve Milli Takımımızın oyuncusu gözbebeğimiz Özge Yılmaz´ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Özge Yılmaz, her müsabakaya gittiğinde bizleri sürekli gururlandırıyor. Hem yurt içinde hem de yurt dışında gururla şehrimizi ve ülkemizi temsil ediyor. Biz her zaman olduğu gibi bundan sonra da inşallah gençlerimizin spor yapabilmeleri için sporun her alanında gerek tesisler gerekse imkânlar ölçüsünde destek oluyoruz. Bu destekler sonucunda bugün burada olduğu gibi karşımıza çıkan güzel sonuçlarda hem bizim şevkimizi artırmakta hem de gençlerimizin daha özgüvenli yetişmelerine katkı sağlamaktadır. Bu noktada nice nice Özge Yılmaz´lar Kayseri´mizde yetişebilir. Bu vesileyle çocuklarımızı ve onlarla birlikte bu işe emek veren antrenörleri tebrik ediyorum.? ifadelerini kullandı.

Başkan Çolakbayrakdar, ?Gerek Kocasinan Belediyesi olarak gerek ise şahsım olarak her zaman sporcularımızın yanındayız? diyerek sözlerini noktaladı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor-trabzon maçı biletleri satışa çıktı

‘Yılmaz’dan temkinli açıklama

Burak Yılmaz: “Ben umutluyum, daha iyi olacağız”

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor 40 puana erişmek istiyor

Maçı bilet fiyatları belli oldu