KOCASİNAN´IN ?KÜÇÜK DOSTLAR AMBULANS´INA

KOCASİNAN´IN ?KÜÇÜK DOSTLAR AMBULANS´INA

VATANDAŞTAN TAM NOT

Sokak hayvanları için ?Küçük Dostlar Ambulans´ aracını hizmete sunan Kocasinan Belediyesi, vatandaşın takdirini kazandı. Hizmetten duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, çevreye ve doğaya hassasiyetinden dolayı Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar´a teşekkür etti.

Örnek bir sosyal belediyecilik hizmeti sunduklarını vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, ?İnsan odaklı projelerin yanı sıra bütün canlılara yönelik sorumluluklarımız var. Allah´ın yaratmış olduğu canlıları unutmuyoruz. Hoşgörü diyarı Kayseri´mizde yaptığımız hizmetlerle tüm canlıların Kocasinan´da değerli olduğunu gösteriyoruz. Bu çerçevede Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, ?Küçük Dostlar Ambulans´ aracıyla ilçe genelinde yaralı veya hasta olan sokak hayvanlarını hijyenik ve güvenli bir şekilde kliniğe ulaştırıp, tedavi edilmesini sağlıyor. Şimdiden duyarlı vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.? ifadelerini kullandı.

Vatandaşlar ise belediyenin böyle bir hizmet vermesinden dolayı başta Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederek, bu tür hizmetlerin devam etmesini istedi.

Öte yandan ambulansın içerisinde; kedi ve kuş kafesi, yandan açılabilen köpek taşıma kafesi, ilk yardım seti ve solunum cihazı gibi donanımlar yer alıyor. Ayrıca Kocasinan sakinlerinin, sokak hayvanlarının hasta veya yaralanmaları durumunda Çözüm Merkezine ulaşmaları veya 222 70 00 nolu telefon numarasını aramalarının yeterli olacağı bildirildi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Eski OSB başkanı ve 6 yöneticinin yargılandığı davaya devam edildi

Büyükşehir KAYMEK’in gençleri, Çanakkale ruhunu anlattı

Hüseyin Akay’ın acı günü

Bakan Kacır Cuma günü Kayserili işadamlarıyla buluşacak

Çanakkale Şehitleri dualarla anıldı

Talas'ta bu hafta 3 önemli açılış ve temel atma

Bahar geldi, kırnavruzu görüldü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Perşembe günü Kayseri’de

Vali Çiçek: "Çanakkale Zaferi; ecdadımızın yazmış olduğu emsali olmayan destandır"

Kayseri büyükşehir ve ilçelerinin anket sonuçları açıklandı

Başkan Palancıoğlu: "31 Mart için, sevdamız Melikgazi için hazırız ve kararlıyız"

Başkan Yalçın’dan 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı

Başkan Alan: "Kiralar esnafın belini büküyor"

Hacılar iftar sofrasında buluştu

Talas'ta Ahmet Özhan rüzgarı