KOCASİNAN´DAN YÜZME HAVUZLU

KOCASİNAN´DAN YÜZME HAVUZLU

DERSLİKLİ, FİTNESS SALONLU PAZAR YERLERİ

Kocasinan Belediyesi, pazar yerlerinin formatını değiştiriyor. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar´ın talimatıyla içerisinde yüzme havuzu, düğün salonu, spor alanları ve kafeteryaların bulunduğu pazar yerleri yapımı için ilk adım atıldı.
Pazar esnafını sık sık ziyaret ederek, esnafın ve vatandaşın gönlünü kazanan Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan sakinlerinin çok daha iyi, çok daha modern, sağlıklı ve işlevsel pazar yerlerine sahip olması için çalıştıklarını vurguladı. Bu çerçevede işe Erciyesevler ve Mimarsinan Mahalleleri´nde yapılacak pazar yerlerinin ihalesini yaparak başladıklarının müjdesini veren Başkan Çolakbayrakdar, ?Vatandaşlarımızın sadece mutfak alışverişi ile sınırlı kalmayacakları, içerisinde; alışveriş yaparken dinlenmeleri için kafeteryalar, sağlıklı yaşam için spor yapabilecekleri fitness salonları, aktivite için derslikler ve hatta düğün salonu bulunan pazar yerleri inşa edeceğiz. Mahallelerimizin ihtiyacını karşılayacak olan bu pazar yerlerini, hızlı bir şekilde yaptırarak vatandaşımızın hizmetine sunacağız ve bölgemize farklı bir ivme kazandırmasını sağlayacağız. Mevcut yerlerimizi çok iyi değerlendirip, hemşerilerimize layık alanlar oluşturuyoruz. Esnafımıza ve hemşerilerimize daha kaliteli hizmet sunmak için her zaman elimizden geleni yapıyoruz. Çok amaçlı olarak kullanılacak olan pazar yerlerimizde hem vatandaşlarımızın hem de esnafımızın yüzü gülecek? diye konuştu.
Başkan Çolakbayrakdar sözlerini ?Kocasinan ilçemize yapılabilecek her ne varsa en iyisini yapmanın çabasındayız. Şimdiden pazar yerlerimiz ilçemize ve Kayseri´ye hayırlı uğurlu olsun? diyerek noktaladı.
Erciyesevler ve Mimarsinan Mahallesinde pazar yeri yapılması işi ihalesi, Kocasinan Belediyesi İhale Komisyonu tarafından toplantı salonunda gerçekleştirildi. Kocasinan Belediyesi İhale Komisyonu Başkanı Hasan Kılıç yönetiminde yapılan ihaleler, dosyalar ve gerekli incelemelerin yapılması amacıyla sonlandırıldı. Toplam yaklaşık bedeli, 12 milyon Türk Lirası olan ve açık teklif usulüyle yapılan ihale sonuçlarının, gerekli incelemelerin tamamlanmasının ardından kamuoyuna açıklanacağı bildirildi.



Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ