KOCASİNAN’DA YOL ÇALIŞMALARI HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

KOCASİNAN’DA YOL ÇALIŞMALARI HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR: 110 FARKLI NOKTADA ŞEHRİN ALTYAPISINI GÜÇLENDİRDİK

Kocasinan Belediyesi, Erkilet’ ten başlayıp; Akin, Hasanarpa ve Kızık mahallelerine ulaşım sağlayan Boztepe Mahallesi 4 bin 200 metre uzunluğundaki Mahmut Şahin Caddesi’nde yeni etap yol yenileme ve çevre düzenleme çalışmalarına başladı. Çalışmaları yerinde inceleyen Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, ‘Yol medeniyettir’ anlayışıyla 2020 yılında 110 farklı noktada yol yenileme çalışmaları gerçekleştirerek, şehrin altyapısını güçlendirdiklerini ve yolları daha geniş ve daha konforlu hale getirdiklerini söyledi.

Boztepe Mahallesi’nde Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarını inceleyen Başkan Çolakbayrakdar, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Başkan Çolakbayrakdar, yenileme çalışmaları kapsamında bölgeye etaplar halinde çok amaçlı, geniş ve daha konforlu bir yol kazandıracaklarını vurguladı. Daha güzel Kocasinan için her alanda çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirten Başkan Çolakbayrakdar, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Yenileme çalışmaları kapsamında Boztepe Mahallesi’ndeki Mahmut Şahin Caddesi’nin yeni etap yol çalışmalarına başladık. Etaplar halinde yol yenileme çalışmalarınızı kesintisiz sürdürüyoruz. Bizimle birlikte alt yapı kurumları; KASKİ, KCETAŞ ve doğalgaz gibi diğer alt yapı firmaları çalışmalar yapıyor. Bilindiği üzere; sadece yenileme kapsamında asfalt çalışması yapmıyoruz. Yolun bütün alt yapısıyla birlikte çevrenin ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda Boztepe Mahallemizde yenileyeceğimiz yol, Erkilet Bulvarı’ndan başlayarak; Elagöz, Hasanarpa, Yazır, Akin, Boyacı, Kızık ve Kuşçu mahallemize giden güzergahlardan birisi olmakla birlikte, Boztepe ve Sancaktepe Mahalle sakinlerimizin de yoğun olarak kullandığı yolu, etaplar halinde gerçekleştiriyoruz. Ulaşımı aksatmadan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılama noktasında alternatif yolları kullanarak, yol çalışmamızı aralıksız devam ettiriyoruz. Etaplar halinde yolu tamamlayarak, bölge sakinlerine daha konforlu ulaşım imkanı sağlamış olacağız. 2020 yılında 110 farklı noktada gerçekleştirdiğimiz yol yenileme çalışmalarını, ay sonuna kadar hedeflediğimiz şekilde tamamlamış olacağız. Sonrasında ise hava koşulları elverdiği ölçüde yol çalışmalarını devam ettireceğiz. Yapılan çalışmaların hayırlı olmasını diliyorum.”

Başkan Çolakbayrakdar sözlerini, “Bütün gayretimiz vatandaşlarımıza daha rahat ve daha konforlu bir Kocasinan sunmak içindir.” diyerek noktaladı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"