KOCASİNAN’DA SONBAHAR DÖNEMİ MUHTARLAR TOPLANTISI

KOCASİNAN’DA SONBAHAR DÖNEMİ MUHTARLAR TOPLANTISI

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, 1’inci ve 2’nci bölge muhtarlarıyla bir araya geldi. Muhtarlarla devam eden ve mahallelere yapılacak çalışmaları değerlendiren Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan’ı hak ettiği şekilde daha ileri noktalara taşımak için yoğun gayret sarf ettiklerini vurguladı.

Barbaros Mahallesi’ndeki Gülpark Sinan Cafe’de gerçekleştirilen toplantıya, Başkan Çolakbayrakdar’ın yanı sıra meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri katıldı. Muhtarlarla tek tek sohbet edip, taleplerini dinleyen Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi olarak vatandaşların refah seviyesini yükseltmek ve Kocasinan’da yaşamaktan mutlu olabilmeleri için gece gündüz demeden çalıştıklarını söyledi. Başkan Çolakbayrakdar, Muhtarlarla istişareler neticesinde mahalle muhtarlarına daha fazla zaman ayırabilme hem de toplantıların daha verimli olması için 93 mahalleyi 10 bölgeye ayrılarak, taleplerin hızlı bir şekilde çözüme kavuşturulmasını hedeflediklerini vurguladı.

Bu doğrultuda 1’inci ve 2’nci bölge muhtarlarıyla bir araya geldiklerini belirten Başkan Çolakbayrakdar, “1 bölge; Ertuğrulgazi-Osmangazi-Generalemir ve Erkilet Mahallesi olmak üzere toplam 4 mahalle ve yaklaşık 35 bin nüfusa hitap eden bir bölgemizdir. 2. Bölge ise; Barbaros-Yenişehir-Turgutreis-Oruçreis-Mithatpaşa-Camikebir Mahallesi olmak üzere toplam 6 mahalle ve yaklaşık 70 bin nüfusa hitap eden bir bölgemizdir. Devam eden, yapılacak çalışmalar ve hızlandırılması gereken yatırımlar için muhtarlarımızla bir aradayız. Mevcut işlerin biran önce yapılması ve muhtarlarımızdan gelecek yılla ilgili yapılması gereken hizmetleri planlanması için toplantı gerçekleştiriyoruz.  Bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonrada işimizi en iyi şekilde, en ince detayına kadar yaparak Kocasinan’a ve Kayseri’ye değer katacağız. Bu vesileyle mahalle sakinlerimizle belediyelerimiz arasında köprü oluşturan muhtarlarımıza teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Mahalle muhtarları ise toplantının verimli geçtiğini belirterek, “Belediyemiz, mahallelerimizde yapılması gereken talepleri ilettiğimizde anında çözüme kavuşturuyor. Bundan dolayı Başkanımız Sayın Ahmet Çolakbayrakdar olmak üzere tüm ekibe teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi