KOCASİNAN’DA HEDEF NAMAĞLUP ŞAMPİYONLUK

KOCASİNAN’DA HEDEF NAMAĞLUP ŞAMPİYONLUK

ÇOLAKBAYRAKDAR, “BAŞARILARIMIZ ARTARAK DEVAM EDECEK”

Lig tarihinde birçok rekora imza atan Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü Masa Tenisi A Takımı, Türkiye Süper Ligi 3. Etap karşılaşmalarını namağlup olarak tamamladı. Yenilgisiz maç eksiğiyle şampiyonluk yolunda devam eden masa tenisi takımını başarılarından dolayı tebrik eden Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, ligde tüm maçları kazanıp, namağlup şampiyonluğu hedeflediklerini söyledi.

Her defasında rekorları alt üst ederek adlarını tarihe altın harflerle yazdıran Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü Masa Tenisi A Takımı, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından organize edilen ‘2020-2021 Suzan Özbek Sezonu’ Süper Ligi 3. Etap müsabakalarına damga vurdu. Ankara Mamak Spor Salonunda oynanan 3.etap maçlarında rakiplerine üstün bir oyun sergileyen Masa Tenisi A Takımı, 6’da 6 yaparak namağlup olarak maç eksiğiyle 20 puan ile tamamladı. Sırasıyla Real Mardin Takımını 3-0,  MTİ Adana Takımını 3-1, MTİ Elazığ Takımını 3-0, Balıkesir Bu Piliç Takımını 3-1, Adana Çukurova Üniversitesi Takımını 3-0 ve son olarak DSİ İstanbul takımını 3-0 yenip 6’da 6 yaptı.  Antrenör Kemal Balım, Betül Nur Kahraman, Özge Yılmaz, Elif Duman ve Ayşe İzel Bilgiç’ den oluşan Masa Tenisi A Takımı, tüm karşılaşmaları farklı skorlarla kazanması sonucunda şampiyonluk yolunda iddiasını sürdürdü.

Başarılarından dolayı sporcuları tebrik eden Başkan Çolakbayrakdar, ligde tüm maçları kazanıp, namağlup şampiyonluğu hedeflediklerini vurgulayarak, şöyle dedi: “Elde ettiği başarılar sayesinde tarihe altın harflerle geçen Masa Tenisi Takımlarımız, her defasında bizim gururumuz oluyor. İnşallah başarılarımızı artırarak devam ettireceğiz. Genç kardeşlerimizi ve onlarla birlikte bu işe emek veren hocalarını tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.”

Bayan masa tenisi takımı sporcuları ve Antrenör Kemal Balım ise kendilerine vermiş oldukları desteklerden dolayı Başkan Çolakbayrakdar’a teşekkür etti.

Haber: Şevket Tekin


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Melikgazi’nin gençleri final grubu’nda dağıldı

Kayserispor gözünü paşa’ya dikti

Başkan Çolakbayrakdar, dünya ikincisi olan Kocasinan’ın özel sporcusunu tebrik etti

Hacılar Erciyesspor, Malatya'da mağlup oldu

Develigücü 3 puanı 2 golle aldı

Kayserispor’un genç oyuncusu Aras Çelik’e milli davet

Kayseri Spor Lisesi Badminton Türkiye Şampiyonu oldu

Kayserili karateciler, İzmir’den 4 madalya ile döndü

Kayseri 2. Amatör Küme: Güneşli Gençlikspor: 3- Bayraktarspor: 1

Kayseri U17 Ligi: Kocasinan Şimşekspor: 0 - Talasgücü Belediyespor:4

Talasgücü U-14 Futbol Takımı Türkiye Finali’ne yükseldi

Rüya Cimnastik Külübü, Türkiye Şampiyonu oldu

TFF 3. Lig: Karabük İdman Yurdu: 1 - Talasgücü Belediyespor: 0

Majid Hosseini ameliyat oldu

Melikgazi Kayseri’de sayı kraliçesi Aaryn Ellenberg oldu

Melikgazi Kayseri, 2 bin 352 sayı üretti