KOCASİNAN BELEDİYESİ

KOCASİNAN BELEDİYESİ

‘ÇORBA ÇEŞMESİ' İLE 7 YÜZ KİŞİYE ÇORBA DAĞITACAK

Kocasinan Belediyesince   yaptırılan ve ilk olarak Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi  bahçesinde  açılan ‘Şadırvanlı Çorba Çeşmesi'nin açılışı  gerçekleştirildi. . Günlük olarak 700 kişiye  çorba ikramında bulunulacak olan ‘Şadırvanlı Çorba Çeşmesİ'nin  ilgi görmesi  halinde  şehrin muhtelif yerlerinde yenilerinin hizmete açılacağı   öğrenildi….

Kocasinan Belediyesi  ‘ Sosyal Sorumluluk Projesi'  olarak hayata geçirdiği, ‘Şadırvanlı Çorba Çeşmesi ‘  ile  sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekledi.

Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi  bahçesinde  ilimiz sakinlerinin  hizmetine sunulan şadırvanlı çorba çeşmesi ile hastaneye gelen vatandaşlara sabah saatlerinde sıcak çorba ikram edilecek.

Projenin ilgi görmesi ile  şehrin muhtelif noktalarında yenilerinin  ekleneceğini vurgulayan  Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar  konuya dair  yaptığı değerlendirmede  şunları kaydetti… "Bugün burada Kocasinan Belediyesi olarak yeni bir hizmet durağımızın tanıtımı için buradayız. Çorba çeşmemizi tanıtıyoruz. Bundan sonra inşallah her sabah çorba dağıtacağız. Çorba çeşmemiz ilk nokta olarak Eğitim ve Araştırma Hastanemizde olacak. Sabah saatlerinden itibaren burada her gün 650-700 tane vatandaşımıza çorba ikram etmeyi planlıyoruz. İnşallah bu projemiz hayat bulduktan sonra rağbet görürse farklı noktalarda da projemizi geliştirerek şehrin değişik noktalarında vatandaşlarımıza çorba ikram etmeye başlayacağız. Belediye olarak sosyal hayatta, sporda, sanatta ve değişik noktalarda hemşehrilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için değişik projeler üretiyoruz ama sosyal belediyecilik noktasında hemşehrilerimizin iyi gününde, kötü gününde ihtiyaç duyduğu her noktada yanlarında olmayı arz ediyoruz. Onlar içinde projeler üretiyoruz. Çorba çeşmemizde bunun üzerine oluşturduğumuz bir projemizdir"

Başkan  Çolakbayrakdar  sözlerinin  sonunda   "Medeniyetimizin her noktasında bu ve benzeri organizasyonları görmemiz mümkündür. Ecdat, zamanında değişik vakıflar kurarak insanlarımıza değişik hizmetler yapmışlar. Bu da bizim çıkış noktalarımızdan bir tanesidir. Sabah saatlerinde devlet hastanesine gelen hemşehrilerimiz sabahın erken saatlerinde çıkmış olabilirler ve kahvaltı yapmadan çıkmış olabilirler ya da o gün hastanede tedavi sürecinde kahvaltı yapmaları gerekebilir. Bunu gidermek noktasında onlara bir nebze olsun yardımcı olma noktasında bunu hayata geçirmeyi uygun gördük" diye konuştu



Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı