KOCASİNAN, YENİMAHALLE’DEKİ PAZAR YERİNİ YENİLEDİ

KOCASİNAN, YENİMAHALLE’DEKİ PAZAR YERİNİ YENİLEDİ

“KONFORLU VE HİJYENİK ALIŞVERİŞ ORTAMLARI”

Kocasinan Belediyesi tarafından yeni haliyle vatandaşların ve esnafların hizmetine sunulan Yenimahalle kapalı pazar yeri, kısa sürede büyük beğeni topladı. Yapılan çalışmalarla ilgili düşüncelerini paylaşan vatandaş ve esnaflar, hizmetlerden memnun kaldıklarını belirterek, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’a teşekkür etti. Başkan Çolakbayrakdar ise yenilenen kapalı pazar yerinin bölge sakinlerine ve esnafa ‘Hayırlı olsun’ temennisinde bulunarak, hayatın her alanında herkesin yaşamaktan keyif alabileceği bir Kocasinan inşa ettiklerini söyledi.

Kocasinan’ı yaptıkları hizmetlerle her geçen gün modern ve konforlu bir ilçeye dönüştürdüklerini belirten Başkan Çolakbayrakdar, ilçenin prestijini artıran ve bölgeyi cazibe merkezi haline getiren hizmetler yaptıklarını vurguladı. Yeni ve farklı projelerle ilçenin hizmet standardını yükselttiklerine dikkati çeken Başkan Çolakbayrakdar, “Hemşehrilerimizin daha mutlu ve daha huzurlu yaşayabilecekleri ortamların oluşturulması için gayretle çalışıyoruz. Bu kapsamda mahallelerin ihtiyaçları doğrultusunda konforlu ve hijyenik alışveriş ortamları oluşturmak adına ilçemizdeki pazar yerlerini yeniliyoruz. Kocasinan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, Yenimahalle’deki pazar yerini hızlı bir şekilde yenileyerek hemşehrilerimizin hizmetine sundu. Yenilediğimiz pazar yeri daha modern bir görünüme kavuştu. Esnafımızın, daha konforlu ve daha sağlıklı şartlarda vatandaşlarımıza hizmet vermesini sağladık. Hemşerilerimize de pazara gelerek daha güzel bir ortamda alışveriş yapma imkanı sunduk. Esnafımıza ve hemşehrilerimize daha kaliteli hizmetler sunmak için her zaman elimizden geleni yapıyoruz. Bölge sakinlerimize hayırlı uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı.

Pazar yerinin yenilenmesinden dolayı mutlu olduklarını ifade eden vatandaş ve esnaflar ise “Pazarımız çok güzel oldu. Yeni haliyle daha temiz alışveriş imkanı sunuldu. Bölgemize kazandırdığı kapalı pazar yeri için Kocasinan Belediye Başkanı'mız Sayın Ahmet Çolakbayrakdar’a teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Gazete Talas yine dopdolu

Eyvan Sohbetleri'nin konusu 'Kayseri'de Ramazan gelenekleri' oldu

Büyükkılıç Yahyalı'dan seslendi: "Yerli ve milli görüşün gerçek hizmetkarı, gerçek evlatlarıyız"

Başkan Çolakbayrakdar: "Kayserililerin keyif alacağı bir Kocasinan inşa ediyoruz"

Kayseri Adliyesi seçimler için hazırlandı

Başkan Yalçın: "İhracattaki artış büyümeye pozitif katkı sağlayacaktır"

Başkan Büyükkılıç vatandaşla buluştu, kale surlarından Kayseri’ye mesaj verdi

Kayseri’nin pastırma ve sucuk kültürü bu müzede yaşayacak

Hacılar’da TOKİ çalışmaları başladı

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı