KOCASİNAN VEFA DESTEK GRUBU, 15 BİN AİLENİN YÜREĞİNE DOKUNDU                                                                                

KOCASİNAN VEFA DESTEK GRUBU, 15 BİN AİLENİN YÜREĞİNE DOKUNDU                                                                                

GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURULDU

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ve Kocasinan Kaymakamlığı ile beraber oluşturulan Kocasinan Vefa Destek Grubu’nun Covid-19 sürecinde 15 bin aileye ulaştığını söyledi.

Kocasinan Belediyesi olarak vatandaşların sağlığı ve huzuru için seferber olduklarının altını çizen Başkan Çolakbayrakdar, “Gerek şehrimizin huzuru gerekse halk sağlığı için elimizden geleni fazlasıyla yapmaya çalışıyoruz. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'müz ve Kaymakamlığımızla beraber oluşturulan Kocasinan Vefa Destek Grubu olarak bu süreçte 15 bin aileye ulaştık. Şimdiye kadar yapmış olduğumuz sosyal yardımları daha da artırdık ve bu süreçte geliri azalan ailelerimize yardımlarımızı kesintisiz ulaştırıyoruz. Bunu yaparken de her bir ailenin kendi özelinde sessiz sedasız ihtiyaçlarını karşılayabilmenin çabası içerisindeyiz. Hemşehrilerimizin hayatlarını kolaylaştırmak için elimizden geleni fazlasıyla yapmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle mesai mefhumu gözetmeksizin gece-gündüz demeden çalışan belediye personeline ve bu noktada emek veren herkese teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Hayırseverler ve ihtiyaç sahipleri arasında gönül köprüsü kuran Sosyal Market için ayrı bir parantez açan Başkan Çolakbayrakdar, bazı kriterlere göre belirlenen ihtiyaç sahibi vatandaşların giyim ihtiyaçlarının karşılandığını Sosyal Market’in yeniden hizmete sunulduğunu vurgulayarak, “Sosyal sorumluluk projelerinden biri olan ve içinde bulunduğumuz süreçten dolayı kapalı olan Sosyal Market, normalleşme süreci kapsamında dezenfekte edilerek, hijyenik bir şekilde yeniden vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Sosyal Marketimiz, 3 yıla yakın bir süredir Kocasinan bölgesinde ihtiyaç sahibi hemşehrilerimize hizmet vermektedir. Kocasinan Bölgesinde yaşamını sürdüren ve bazı kriterlere göre belirlenen vatandaşlar, ihtiyaçları ölçüsünde burada mağaza konforu içerisinde alışveriş yapabiliyorlar. İlçe sakinleri, ‘Dost Eli’ isimli karta yüklenen puanlarla Sosyal Market’ten ihtiyaçlarına göre istedikleri ürünleri alabiliyorlar. Bu vesileyle hemşehrilerimize sağlıklı ve iyi günlerde hizmet vermesini diliyor, bize destek olan tüm hayırseverlerimize şükranlarımı sunuyorum. ” ifadelerini kullandı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"

Talas'ta kitap kurtları ödüllendirildi

Başkan Özdoğan: "Büyük su projesi ile dere ıslahı ve su güvenliği sağlanacak"