KOCASİNAN SOMA`DA

KOCASİNAN SOMA`DA

Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Maden Şehitleri`nin acılarını paylaşmak, yapılabilecek yardım konusunda bilgi almak ve başsağlığı mesajını iletmek üzere Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Kasım Akçil`i Soma`ya gönderdiklerini söyledi.

Başkan Mustafa Çelik, Soma Kaymakamı Mehmet Bahattin Atçı ve Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene`yle görüşmek, Soma`nın acılarını paylaştıklarını iletmek, Soma`ya yardımcı olmak, maddi ve manevi yapılabilecekler konusunda fikir alış-verişinde bulunmak üzere Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Kasım Akçil`i Soma`ya gönderdiklerini kaydetti.
Başkan Çelik, "Soma Kaymakam`ı Mehmet Bahattin Atçı ve Belediye Başkanı Hasan Ergene`ye Maden`de şehit olan kardeşlerimiz için duyduğumuz acıyı ifade ettik. Şehitlerimizin geride kalan ailelerine başsağlığı ve sabır, tedavi gören kardeşlerimiz için acil şifa temennilerimizi ilettik. Soma için neler yapabileceğimizi, nasıl destek olabileceğimizi görüştük" dedi.
Soma Kaymakamı Mehmet Bahattin Atçı ve Belediye Başkanı Hasan Ergene`nin ziyaretten duydukları memnuniyeti aktardığını vurgulayan Başkan Çelik, "Kocasinan`ın ziyaretinin kendilerine moral verdiğini, Kayseri`den gelen selamın manevi bir güç olduğunu bildirdiler. Acılarını paylaşmamızı çok anlamlı bulduklarını ilettiler. Onlar da Soma`dan Kayseri`ye selam ve muhabbetlerini gönderdi. Şehrimiz adına ekibimiz Soma Şehitliği`ni ziyaret ederek Kayseri`ye döndü. Soma izlenimleri sonrasında şehitlerimizin geride kalan yavruları için bir karne hediyesi hazırlamayı düşünüyoruz" şeklinde bilgiler aktardı.



“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği

Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı