KOCASİNAN SAHİL YOLU ÇEVRİL`DE SONA GELDİ

KOCASİNAN SAHİL YOLU ÇEVRİL`DE SONA GELDİ

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Yamula Baraj Gölü boyunca devam eden Sahil Yolu’nda Çevrille birlikte 2. etabın da sonuna geldiklerini söyledi.

80 kilometre göl uzunluğu, 82 milyon metrekare de göl alanıyla Yamula Barajı’nın tam manasıyla Kayseri`nin denizi olduğunu vurgulayan Başkan Bekir Yıldız, Kayseri`nin Sahil Yolu’nda kar düşmeden kepçe ve grayderlerin son sürat çalışarak Çevril`de son noktaya geldiklerini kaydetti.
Başkan Bekir Yıldız, Sahil Yolu`nun Ebiç, Dadağı, Kemer, Emmiler, Taşhan, Çevril ve Kuşçu`yla birlikte 7 mahalleden geçeceğinin altını çizerek," 12 metre genişliğinde ve 32 km uzunluğunda olması planlanan Sahil Yolu Kuşçu Etabını tamamlamıştık. 4 km olan Çevril etabına hızlı bir giriş yaparak şu an itibarıyla burada son noktaya geldik. Sahil Yolu`nun toplam maliyeti 12 milyon doları bulacak. Sahil Yolu`na piknik ve mesire alanları, parklar, dinlenme yerleri yapacağız. Kayserililer de deniz kenarında gezecek, deniz kıyısını aracıyla seyredecek. Kayseri`nin denizinden sonra çok güzel bir sahil yolu da olacak” dedi.
Sahil yolunda hem trafik akışını kolaylaştırmak hem de sel ihtimalinden korumak amacıyla bir menfez köprü yaptırdıklarını belirten Başkan Bekir Yıldız," Yaklaşık maliyeti 264 bin lira olan, 60 metre uzunluğundaki menfez köprünün yapımını da bitirdik" şeklinde son gelişmeler hakkında bilgi verdi.



Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı