KOCASİNAN PERSONELİNE MUTLU OLMA SEMİNERİ

KOCASİNAN PERSONELİNE MUTLU OLMA SEMİNERİ

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, personelin moralini, motivasyonunu, performansını artırmak için çeşitli aralıklarla kendini yenileyip geliştirebileceği seminerler düzenlediklerini söyledi.

Başkan Bekir Yıldız, Kişisel Gelişim Uzmanı Asım Yekeler’in belediye personeline “Mutlu Olmanın Yolu” konulu bir seminer verdiğinin altını çizerek,”Personelimiz gerçekten çok yoğun çalışıyor, işinde büyük gayret gösteriyor. Zaman içinde kendi kişisel sıkıntılarının da birikmesiyle bazı durumlarda birikmeler olabiliyor. Bu sıkıntıların aşılması konusunda uzmanlar tavsiyelerine kulak vermek, öğütlerini dinlemek gerekiyor. Biz de personelimize fayda sağlayacağını düşünerek bu tür seminerler alıyoruz” dedi.
İnsanın doğumdan ölüme kadar her gün bilgi duvarına bir tuğla koyması gerektiğini belirterek konuşmasına başlayan Asım Yekeler,” Bir gün öğrenci bir gün öğretmen olacağız. Doksan yaşındaki dedemize bir şeyler öğreteceğiz, yedi yaşındaki çocuktan bir şeyler alacağız. Eğer mutluluk sadece para olsaydı, İsveç ve Norveç’te kişi başına milli gelir 40.000 doların üzerinde, ama en çok intiharlar orada. Hani para mutluluk getiriyordu. Para tabi ki olmazsa olmaz bir ihtiyaçtır. Fakat her şey değildir. İnsan olarak çok kıymetliyiz çok özeliz. Böyle algıladığımız zaman gerçekten mutluluk adına önemli bir iş yapmış oluruz. İçinde insan, hayvan ve bitki sevgisi olmayan insan eksiktir. Sizin en hayırlınız insanlara faydalı olandır, diyor inancımız. Bu nedenle mutlu olmada öncelikle birinci hedefimiz insandır” şeklinde bilgiler verdi.

 



7/24 kütüphane uygulaması gençlerden tam not aldı

27 bin 570 öğrenciye "kırtasiye" desteği sağladı

'OSB Teknik Kampüsü' için imzalar atıldı

Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye