KOCASİNAN, MESAİYE AĞAÇ DİKEREK BAŞLADI

KOCASİNAN, MESAİYE AĞAÇ DİKEREK BAŞLADI

ÇOLAKBAYRAKDAR, CIRGALAN MAHALLESİ’NDEKİ YENİ PARK ALANINA AĞAÇ DİKTİ

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, mesaiye ağaç dikerek başladı. Sabahın erken saatlerinde ağaçları toprakla buluşturan Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan’ın her bir bölgesini daha yeşil hale getirmek için yoğun gayret sarf ettiklerini söyledi.

Geleceğin teminatı çocuklara daha güzel bir Kocasinan bırakmak için parklara büyük önem veren Başkan Çolakbayrakdar, Cırgalan Mahallesi’ndeki yeni park alanına ağaç dikti. Kocasinan’ın dört bir yanında yeni parklar ve yeşil alanlar oluşturduklarını vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, “Mevsim şartları elverdiğince bütün mahallerimizde ağaç dikme çalışmalarını sürdürüyoruz. Kocasinan’ımızın her bir bölgesini daha yeşil hale getirmek için aralıksız çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bütün gayretimiz, güzel ilçemizin her bölgesinde yeşil alan, park ve yaşam alanları olması içindir. Buralarda geleceğimizin teminatı çocuklarımızın keyifli bir şekilde vakit geçirmeleri için donatılar yapıyoruz. Ayrıca yetişkinlerimizin daha huzurlu ve daha güzel zaman geçirmeleri için mekanlar inşa ediyoruz. Ağaç diktiğimiz alanda gelecek yıl park çalışmalarını başlatacağız. Öncelikle ağaçlandırma çalışmaları yapıyor ardından ise fiziki çalışmalar yaparak parklar inşa edeceğiz. Kocasinan’ımızın her bir mahallesine yeni bir park kazandırma gayretiyle çalışıyoruz. Böylelikle parklarımız, bölge sakinlerimizin çocuklarıyla daha keyifli vakit geçirebilecekleri bir yer olacak. Yapılan çalışmaların hayırlı olmasını diliyorum. Bu vesileyle tekrardan hatırlatmak isterim ki; mecbur kalmadıkça evlerimizden çıkmıyoruz. Önlemlere hassasiyet gösteren bütün hemşehrilerime teşekkür ediyor, yaptığımız parkları pandeminin bitmesiyle sağlıklı günlerde kullanmalarını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Başkan Çolakbayrakdar, sözlerini “Tabiat bize bir emanettir. Bundan dolayı gelecek nesillere daha yeşil bir Kocasinan oluşturmak için var gücümüzle çalışıyoruz” diyerek noktaladı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"