KANALIMIZA ABONE OL
YEREL BASINA DESTEK OL
![]() |
Uğur ALTUNER editor@kayserihaber.com.tr |
BÜYÜKKILIÇ: “KAYSERİ 6 BİN YILLIK TARİHİYLE ADETA AÇIK HAVA MÜZESİDİR”
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ZİYARETİNDE HAYIRSEVERLERİN DE KATILIMIYLA KAPSAMLI BİR TOPLANTI YAPILDI.
GÖNÜLLERE DOKUNAN HİZMETLER
2020 YILINDA YAPMIŞ OLDUĞUMUZ HİZMETLER REKOR SEVİYESİNDEYDİ
SEYİR EVLERİ KONAKLAMA YÖN. KUR. BŞK. DURAN: “SEYİR EVLERİ, HER ANINIZDA SİZLERİ BEKLİYOR”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Şubat ayı sonunda il kongrelerimizin hepsini bitirmeyi planlıyoruz”
“CUMHURBAŞKANIMIZIN GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ DEDİĞİ BU OLSA GEREK”
ÖZDOĞAN: HALKIMIZIN SAĞLIĞI HER ŞEYDEN ÖNEMLİ
Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, yeni yapılan yolların çevresini ve yapılacak olan park alanlarını ile ağaçlandırma bölgesi olarak planlanan yerleri ağaçlandırdıklarını söyledi.
Sabahın erken saatlerinde Kocasinan Mahallesi’ne kazandırılan yeni yolun çevresinde ağaçları toprakla buluşturan Başkan Çolakbayrakdar, daha yeşil Kocasinan için her gün farklı noktalarda ağaç diktiklerini vurguladı. Daha yaşanabilir bir Kocasinan için durmadan çalıştıklarını belirten Başkan Çolakbayrakdar, şunları kaydetti: “Kocasinan’ımızın batısından doğusuna, kuzeyinden güneyine kadar her mahallemizde ağaçlandırma çalışması yapıyoruz. Yeni yapılan yolların çevresini hem yapılacak olan park alanlarını hem de ağaçlandırma bölgesi olarak planladığımız yerleri ağaçlandırıyoruz. Şehrimizi ve Kocasinan’ımızı güzelleştirmek ve daha yaşanabilir bir hale getirebilmek için her bir noktada çalışıyoruz. Bu doğrultuda hedeflerimize doğru emin adımlarla ilerliyoruz. Mevsim şartları elverdiğince bu yıl ağaçlandırma çalışmalarını devam ettirerek, önümüzdeki bahar mevsimiyle birlikte yeni planladığımız yerlerde çalışmalarımızı yürüteceğiz. Yaptığımız parklarda ve yaşam alanlarında hemşehrilerimizin huzur içerisinde vakit geçirmelerini diliyorum.”
Başkan Çolakbayrakdar, çevreyi güzelleştirmek adına yapılması gerekenlerin en iyisini yapmaya gayret ettiklerini sözlerine ekledi.