KOCASİNAN İLÇESİ ÇOCUKLARI GÖZ DOLDURAN PARKLARDA ÇOK MUTLU

KOCASİNAN İLÇESİ ÇOCUKLARI GÖZ DOLDURAN PARKLARDA ÇOK MUTLU

Kocasinan Belediyesi, ilçenin dört bir yanında kurduğu estetik ve fonksiyonel parkları ile göz doldururken, ilçe çocukları parklarda çok mutlu.

Kocasinan Belediyesi, ilçenin dört bir yanında kurduğu estetik ve fonksiyonel parklarda kişisel becerilerini geliştirmenin yanı sıra keyifli ve eğlenceli vakit geçiren ilçe çocuklar çok mutlu görüntüler sergilerken; tasarım yönünden fark oluşturan ve donanım ile fonksiyonel bakımından örnek teşkil eden sosyal yaşam alanları yaptıklarını belirten Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, modern parklar ile Kocasinan’ı yeşile bürünmüş farklı bir ilçe haline getirdiklerini vurguladı.

Geleceğimizin teminatı çocuklara verdiği değerle dikkat çeken Başkan Çolakbayrakdar sözlerinin devamında farklı parkların Kocasinan’a ve Kayseri’ye ayrı bir güzellik kattığını dile getirerek şunları kaydetti. “Kocasinan’ın her bir mahallesinde park, bahçe ve yeşil alan çalışmalarına hızla devam ediyoruz. Gerek park yapımıyla gerekse çevre düzenleme ve yenileme çalışmaları ile Kocasinan’ı daha da güzelleştiriyoruz. Kocasinan bölgesinde her gün binlerce insanın hoşça vakit geçirmek için uğradığı parklar çocukların vazgeçilmez mekanları arasında yer almaktadır. Parklarımızı, daha da güzelleştirmek ve gönül rahatlığıyla kullanılması için yoğun gayret sarf ediyoruz. Özellikle parklarımızı ailelerin çocukları ile birlikte gelebileceği ve iyi vakit geçirebilecekleri şekilde hazırlıyoruz. Geleceği umut dolu çocuklarımızın parklarda özgürce oyunlarını oynayacakları, hayallerini yeşertecekleri ve gönüllerince eğlenecekleri konforlu bir ortam sunuyoruz. Ayrıca yeni yaptığımız uygulamalarımızla çocuklarımız hem eğleniyor hem de öğreniyor. Yapmış olduğumuz bütün projeler geleceğimizin teminatı evlatlarımız içindir. Bütün gayretimiz; çocuklarımızın daha iyi bir Kocasinan ve daha güzel bir Kayseri’de yaşamaları içindir.”

Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan’ı geleceğe hazırlamak için mahalle mahalle, sokak sokak ve her bir cadde de çalışmaların devam edeceğini sözlerine ekledi.

Parklarda eğlenirken öğrenen ve keyifli vakit geçiren çocuklar ise yapılan çalışmalarla parkların gece-gündüz daha güzel ve daha güvenli hale geldiğine dikkat çekerek, hizmetlerden dolayı Başkan Çolakbayrakdar’a şükranlarını sundu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor

Kayseri Büyükşehir'in kırsala desteği sürüyor

“Vize çilesi AB ile ticaretimizi durma noktasına getirdi”

Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”