KOCASİNAN GÜZELLİK SALONLARINI DENETLEDİ

KOCASİNAN GÜZELLİK SALONLARINI DENETLEDİ

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, vatandaşların estetik hizmetleri sunan güzellik salonlarını denetlediklerini söyledi.

Belediyelerin fen ve imar ağırlıklı görevleri yanında vatandaşın sağlığını ve cebini de koruyacak nitelikte hizmetlerinin de olduğunu vurgulayan Başkan Bekir Yıldız,” Vatandaşlarımızın sağlığı, cebi, satın aldığı hizmetin kalitesi bizi ilgilendiriyor. Estetik hizmetler sunmak amacıyla faaliyet gösteren güzellik salonlarını Sağlık Müdürlüğü’yle Zabıta ve Ruhsat Denetim Müdürlüğümüz ortaklaşa denetledi” dedi.
Başkan Bekir Yıldız, vatandaşın özellikle sağlığını olumsuz biçimde etkileyebilecek hizmetlerin zarar vermesine engel olmak amacıyla denetimleri titiz biçimde yürüttüklerinin altını çizerek,”Zabıta, Temizlik, Ruhsat ve Sağlık Müdürlüğü ekiplerimiz aralıksız çalışıyor. Estetik ihtiyaçları karşılamak için kurulan güzellik salonlarının fiziki alt yapısı, işlemleri, bulunması gereken asgari ekipmanları, personelin yeterliliğiyle, gerekli sağlık kontrollerinin yapılıp yapılmadığını denetledik. Doktor yetkisinde olan her türlü işlemlerin uygulanma durumunu kontrol ettik. Görevli personelimiz güzellik salonu işletmecilerine uyması gereken kuralları yeniden anlattı, son gelişmelerle ilgili bilgileri aktardı. Sağlık ihmale gelmez, vatandaşlarımızın sağlığı kendi sağlığımız kadar önemlidir” şeklinde konuştu.

 

 



Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da