KOCASİNAN GENÇ SAADET’TEN SİFTAH ÇALIŞMASI

KOCASİNAN GENÇ SAADET’TEN SİFTAH ÇALIŞMASI

ESNAFIN KAPISINA 1 TL BIRAKLILAR

Saadet Partisi Gençlik Kolları tarafından gelenek haline getirilen “Siftah Çalışmasının 2.si” için Saadet Partisi Kocasinan Gençlik Kolları sabah Erkilet ve Osmanlı mahallelerinde bulunan esnafların kapılarına bir mektup ve 1₺ bıraktı.

 Daha güneş doğmadan esnafların kapılarına bu sabah bırakılan zarfların içinde bir mektup ve 1₺ vardı. Bırakılan mektupta ise şunlar yazılı idi: “Çok kıymetli esnafımız: Bildiğiniz üzere Fatih Sultan Mehmet Han Hazretleri bir gün sabah vaktinde tedbir kıyafet ile çarşı gezerken esnafın birine girmiş ve alacaklarını söylerken esnaf alacaklarının bir kısmını da diğer esnaftan , onun hala siftah açmadığını söylemiştir, gittiği esnafın da aynı hareketi karşısında Cihan Padişahı "Ben bu halkla değil İstanbul'u Dünya'yı fethederim" demiştir. İşte bizler böyle bir örfün, kültürün ve ahlakın torunlarıyız. Aynı değerleri bir nebze olsun yaşatmak adına böyle bir siftah çalışması ile şanlı geçmişimizi anıyoruz. Biz Milli Görüşçü gençler olarak gelecek ticari hayatımızın şekillenmesi ve ülkemizde güzel bir gelecek tesis edilmesi adına her bir mesleğe değer veriyor, helal kazancın olduğu yerde mutlaka bereketinin de olacağına inanıyoruz... Bu bağlamda hepinize hayırlı, bereketli ve helal kazançlar diliyor. Kocasinan’ımızın ticari ihtiyacını karşıladığınızdan dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz. Saygı ve muhabbetlerimizle..”

 SAADET’İN GİRDİĞİ YERE BEREKET GİRER

Konuyla ilgili konuşan Saadet Partisi Kocasinan Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Şimşek "Geçen ay yaptığımız çalışmadan sonra bir esnaf abeyimiz bize ulaştı ve “Siyasi görüşlerimiz her ne kadar farklı da olsa, biz anladık ki sizler oy için çalışmıyorsunuz, Allah’ın rızasını almak için çalışıyorsunuz. Sabah dükkanı açarken bir zarf gördüm, içine baktığımda bir zarf ve 1₺‘nin olduğunu gördüm ve mektubu okuduğumda duygulandım. Allah sizden razı olsun. O gün 1 lirayı siftah olarak sizden aldım, günüm bereketli geçti.” dedi. Bizler bu çalışmayı Kocasinan’ın her mahallesinde yapmaya ve esnafımızın yüzündeki tebessüm olmaya devam edeceğiz. Rabbim tüm esnafımızın yardımcısı olsun, işlerine bereket versin.” dedi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor