KOCASİNAN FARKI ERKİLETTE NÜFUS %60 ARTTI

KOCASİNAN FARKI ERKİLETTE NÜFUS %60 ARTTI

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Erkilet`in Kocasinan`a bağlandıktan sonra kendini aştığını sadece nüfusunun yüzde 60`dan fazla arttığını söyledi.

29 Mart 2009 Mahalli İdareler Seçimleri`yle Erkilet Beldesi`nin Kocasinan Belediyesi`ne mahalle olarak bağlandığını hatırlatan Başkan Bekir Yıldız," Erkilet`in Kocasinan Belediyesi`ne bağlanma kararı öncesi kaygı duyan kesimler 2009 yılı sonu bile gelmeden Erkilet`e sunulan hizmetleri görünce rahatladı. Belediyemizin hizmetleri ve çalışmalarıyla Erkilet önemli yaşanabilir, hayatı kolay bir cazibe merkezi haline geldi" dedi.

                Özellikle yapılan imar  çalışmalarıyla yoğun bir hareketlilik yaşandığının altını çizen Başkan Bekir Yıldız," 29 Mart 2009`da 15 bin civarında olan nüfus bugün 25 bine ulaştı. Bu rakam yüzde 60`dan fazla bir artışı ifade ediyor. Daha önce mütevazi bir belediyeyle kendini idare etmeye çalışan Erkilet`e, Kocasinan Belediyesi`nin gücüne kavuştuktan sonra sadece 2009 yılı içinde acil ihtiyaçları için 25 milyon liralık asfalt yaptık. Diğer hizmetlerle ilgili yatırımlarımızın oranı yüzde 90`ı geçti. Erkilet Kocasinan`la coştu, kendini aştı" diye konuştu.

                Başkan Bekir Yıldız, Kuzey Çevreyolu, Nuh Naci Yazgan ve Abdullah Gül Üniversitesi, Bölge Hastanesi, Çocuk Hastanesi, Mobilya Kent, Yeni Şehir Hali, Yeni Gar, Yamula Barajı gibi çok büyük ölçekli yatırımların da Kocasinan Bölgesi`nde yer almasının Erkilet`i gözde bir yerleşim merkezi haline getirdiğini vurguladı. Başkan Bekir Yıldız," Erkilet, Kocasinan Belediyesi sınırlarına katıldıktan sonra şehir merkezine de çok yakın olması nedeniyle tercih edilen bir bölge haline geldi. Çok kaliteli imar karakteri oluşturduk. Hizmetlerimiz de ihtiyaç duyulan bölgelere çok süratli biçimde ulaştırılınca Erkilet çok farklı bir gelişim yaşamaya başladı. Erkiletteki gelişim, değişim ve yenilenme her geçen gün ivmesini artırarak devam ediyor. Erkilet Kocasinan`la kendini aştı. Bu gelişim daha üst boyutlara ulaşacak" müjdesiyle sözlerini bitirdi.



Sosyal medya fenomeni toprağa verildi

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti