KOCASİNAN BELEDİYESİ’NDEN ALTERNATİF YOL ATAĞI

KOCASİNAN BELEDİYESİ’NDEN ALTERNATİF YOL ATAĞI

Kocasinan Belediyesi tarafından TOKİ 1, Oto Servisçiler Sitesi ve Şeker Mahallesi’ne yeni bir ulaşım aksı kazandırılıyor.

Ulaşımı daha konforlu hale getirmek için dur durak bilmeden çalıştıklarını belirten Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, “Yeni yolla, model şehir Kayseri’ye yakışır, şehrimize alternatif bir ulaşım imkanı sunacağız.” değerlendirmesinde bulundu.

Daha güzel Kocasinan için her alanda çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirten Başkan Çolakbayrakdar, daha geniş ve daha konforlu yollar yaparak, şehrin alt ve üst yapısını geleceğe hazırladıklarını söyledi. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin farklı mahallelerde eşzamanlı olarak çalışmaya devam ettiğine dikkat çeken Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar “Hava şartları elverdiğince gerek yenilenmesi gereken yollar, gerekse yeni yapılmakta olan yolların çalışmaları kesintisiz devam ediyor. 2021 yılında hızla başladığımız yol çalışmalarıyla yeni bir ulaşım aksını Kayserimize kazandıracağız. Vatandaşlarımızın daha konforlu bir Kocasinan'da yaşamalarını sağlamak için çalışmalarımızı titizlikle yürütüyoruz. Yeni yol, ciddi manada trafiği rahatlatarak, vatandaşlarımıza daha konforlu ulaşım imkanı sunacak. Yapılan çalışmaların şimdiden hayırlı olmasını diliyorum. Her şey Kayseri ve Kocasinan’da yaşayan vatandaşlarımızın huzuru ve mutluluğu içindir.” ifadelerini kullandı.

Kocasinan’ı geleceğe taşıyacak hizmetler ürettiklerini vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar sözlerini, “Bütün gayretimiz vatandaşlarımıza daha rahat ve daha konforlu bir Kocasinan sunmak içindir.” diyerek noktaladı.

Öte yandan Kocasinan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, TOKİ 1, Oto Servisçiler Sitesi ve Şeker Mahallesi’ne alternatif yol yapım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Uzunluğu 400 metre ve genişliği 20 metre olan alternatif yola şimdilik 12 bin 256 ton dolgu malzeme serimi yapıldı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Gazete Talas yine dopdolu

Eyvan Sohbetleri'nin konusu 'Kayseri'de Ramazan gelenekleri' oldu

Büyükkılıç Yahyalı'dan seslendi: "Yerli ve milli görüşün gerçek hizmetkarı, gerçek evlatlarıyız"

Başkan Çolakbayrakdar: "Kayserililerin keyif alacağı bir Kocasinan inşa ediyoruz"

Kayseri Adliyesi seçimler için hazırlandı

Başkan Yalçın: "İhracattaki artış büyümeye pozitif katkı sağlayacaktır"

Başkan Büyükkılıç vatandaşla buluştu, kale surlarından Kayseri’ye mesaj verdi

Kayseri’nin pastırma ve sucuk kültürü bu müzede yaşayacak

Hacılar’da TOKİ çalışmaları başladı

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı