KOCASİNAN BELEDİYESİ SEYRANİ’DE 224 AİLEYE ANAHTARLARI TESLİM ETTİ

KOCASİNAN BELEDİYESİ SEYRANİ’DE 224 AİLEYE ANAHTARLARI TESLİM ETTİ

Kocasinan Belediyesi’nin yürüttüğü Seyrani Kentsel Dönüşüm Konutlarının Anahtar Teslim Töreni, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin katılımı ile gerçekleştirildi.

Kocasinan  Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar'ın ev sahipliğinde Seyrani Mahallesi’nde düzenlenen programa; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili  Mehmet Özhaseki, Büyükşehir Belediye Başkanı   Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Hüseyin Okandan, kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri, belediye meclis üyeleri,  bölge sakinleri ile davetliler katıldı.

Kocasinan’da kentsel dönüşüm çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğine vurgu yapan Başkan Çolakbayrakdar, dönüşüm çalışmalarının Kocasinan’ı daha da güzelleştireceğini vurgulayıp, Kocasinan’ın daha modern bir şehir görünümü kazanması için kentsel dönüşümün gerekli olduğunun altını çizerek şunları kaydetti.   “Hemşehrilerimiz, yapımı tamamlanan 4 blok ve 224 dairede huzur ve sağlık içerisinde oturmaları nasip olsun. Seyrani Mahallemizde dönüşüm olarak 3/1 kısmını tamamlamış vaziyetteyiz. Bundan sonrada diğer etapların daha hızlı bir şekilde tamamlanmasıyla birlikte Seyranımız daha güzel hale gelecek. Bulunduğu konum dolayısıyla havaalanından gelen vatandaşlarımızı ilk karşılayan mahallemiz, bu açıdan ayrı bir önemli ve değerlidir. Her zaman dile getirdiğim gibi kentsel dönüşüm bizim için bir sosyal dönüşümdür. Hem o bölgede yaşayan insanların hayatının değerlenmesi hem de içerisinde ihtiyaç olan sosyal donatıların yapılması ayrı bir önem taşıyor. Dönüşüm projelerini, sosyal odaklı olarak en kapsamlı şekilde başarılı bir şekilde hayata geçiriyoruz. Gayretimiz, dönüşümle birlikte Kocasinan’ı yenilemek ve Kayseri’ye yakışır bir şekilde şehrin yeni yüzü haline getirmektir. Yaptığımız dönüşümle vatandaşlarımız özellikle çocuklarımız ve gençlerimiz, daha güzel şartlarda yaşayacaklar ve geleceğe daha iyi hazırlanmış olacaklar. Hedefimiz; ilçemizde kentsel dönüşüme ihtiyaç duyulan tüm bölgelerde dönüşüm çalışmalarını tamamlayarak, Kocasinan’ı baştan aşağı yenilemektir.”

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’de Kentsel Dönüşüm’ün büyük bir emek, gayret ve yürek istediğini vurgulayarak şunları kaydetti “Kayseri’mizi ve ülkemizi daha iyi bir noktaya taşıma noktasında gayret etmeye devam edeceğiz. Bu çalışmaların hayırlı olmasını diliyor, başkanımıza teşekkür ediyorum.”

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ise  kentsel dönüşümün zor bir iş olduğuna dikkat çekerek şöyle konuştu  “En zor işlerin başında kentsel dönüşüm var. Kayseri olarak kentsel dönüşümde örnek bir şehirdir. Belediye başkanlarımız, kentsel dönüşümü yapmaya gayret ediyor. Kocasinan’da da Belediye Başkanımız Ahmet Çolakbayrakdar, bu işi sonuna kadar hatta en zor günlerde bile devam ettiriyor. Ahmet Başkana ve ekibine çok teşekkür ediyor, Allah razı olsun diliyorum.”

Konuşmaların ardından dualar edilerek, anahtar teslim töreni gerçekleştirildi.

Başkan Çolakbayrakdar, sonrasında kentsel dönüşümle modern evine kavuşan aileye misafir oldu. İyi günlerde oturmaları temennisinde bulunan Başkan Çolakbayrakdar, onların hem hayır dualarını aldı hem de gönüllerini fethetti.

Ev sahibi ise Başkan Çolakbayrakdar ‘a “Siz bizim elimizden tuttunuz. Rabim sizden razı olsun. Dualarımız hep sizinle. Allah bir tutuğunuzu bin etsin” diyerek dua etti.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"