KOCASİNAN BELEDİYESİ, KURBAN BAYRAMINA HAZIR

KOCASİNAN BELEDİYESİ, KURBAN BAYRAMINA HAZIR

- Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, tertemiz çevrede huzur dolu, bir bayram yaşamak ve kurban işlemlerini kolaylaştırmak için Kurban Komisyonu’nun çalışmalarını tamamladığını söyledi.

Başkan Bekir Yıldız, Kocasinan Belediyesindeki ilgili birimlerin katılımıyla oluşturulan Kurban Komisyonu’nun bayramda, öncesinde ve sonrasında yapacağı çalışmalarla ilgili hazırlıklarını tamamladığını kaydetti.

Kurban Komisyonu, Başkan Yardımcısı Mustafa Haspaylan yönetiminde toplandı. Haspaylan alınan tedbirleri şöyle açıkladı,“ Bayram süresince mesaimiz devam edecek. Veteriner, Temizlik, Sağlık, Fen İşleri, Zabıta, Park Bahçeler ve Basın Yayın Müdürlüğü bayram müddetince görev yapacak. Bayram öncesi kurban satış ve kesim yerlerinde her türlü tedbir alındı. Araç ve personel donanımı sağlandı. Kurban kesim yerlerinde 2 personel mekanı temizleyerek, sürekli kullanıma hazır tutacak, hijyenik ilaçlama yapacak. Vatandaşlarımız her türlü istek ve şikayetleri için 222 70 00 – 331 51 97 numaralı telefonlarımızı arayabilir” dedi.

Kocasinan Belediyesi sınırları içinde 2 yerde kurban satış, 13 noktada kurban kesim yeri belirlediklerini hatırlatan Mustafa Haspaylan "Argıncık Horsana Caddesi Mezarlık karşısında ve Karpuzatan Hayvan Borsası’nda kurban satışları yapılacak. Erciyesevler, Mimarsinan, Fatih, Argıncık, Yeni Mahalle, Ziya Gökalp, Gazi Osman, Beyazşehir, Erkilet Mehmet Akif Ersoy ve Cami Kebir, Yeşil Mahalle, Turgut Reis Mahallesi Semt Pazarları, Kombinalar ve Karpuzatan Et Kombinaları’nda kesim yapılabilecek. Cadde, sokak ve kaldırımlarda kesim yapılmamasını, kurban atıklarının da çevreye zarar vermeyecek biçimde konteynıra atılmasını istiyoruz. Şimdiden vatandaşlarımızın Kurban Bayramını tebrik ediyoruz" şeklinde konuştu.



Sosyal medya fenomeni toprağa verildi

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti