KOCASİNAN BELEDİYESİ KIŞA HAZIR

KOCASİNAN BELEDİYESİ KIŞA HAZIR

Kocasinan Belediyesi, ilçe sakinlerinin kış mevsimini daha rahat geçirmeleri için gerekli tüm önlemleri aldı.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet  Çolakbayrakdar, ilçe sakinlerinin kış mevsimini daha rahat geçirmeleri için gerekli tüm önlemleri aldıklarını ve bu doğrultuda 4 bin 500 ton tuzun hazır beklediğini duyurdu.                                                            

Belediye araçlarının bakımının yapılarak, kış için hazır hale getirildiğine dikkat çeken Başkan Çolakbayrakdar sözlerini şöyle sürdürdü “Araçlar kış şartlarına uyum sağlayacak şekilde bakım ve onarımdan geçirildi. Fen İşleri, Temizlik İşleri ve Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri, kış aylarında olası soğuk ve yağışlı havaya karşı tüm önlemlerini aldı. Bu önlemler içerisinde greyder, yol tuzlama araçları, kamyonlar, kaldırım temizleme araçları var. Ayrıca depomuzda mevcut buzlanmaya karşı kullanılacak olan 4 bin 500 ton tuzumuz hazır. Yaşanabilecek olası buzlanma olaylarına karşı gereken tüm önlemler alındı. Bütün hizmetlerimizde olduğu gibi kar temizleme çalışmalarımızda da önceliğimiz vatandaşımızın güvenliği ve memnuniyetidir. Hemşehrilerimin daha temiz ve daha sağlıklı bir kış geçirmeleri için çalışmalarımızı aralıksız sürdürmeye devam edeceğiz”                       

Başkan Çolakbayrakdar, ayrıca kış lastiği konusunda ve soğuk havaya karşı kış mevsiminde olası karbon monoksit zehirlenmeleri hususunda vatandaşlara uyarılarda bulunarak  şunları kaydetti.“Havaların soğumasıyla birlikte, ısınma ihtiyacını karşılamak için soba ve doğalgaz kullanımı artmaktadır. Bu durum gerekli tedbirlerin alınmaması halinde karbon monoksit gazı zehirlenmesi tehlikesini de beraberinde getirmektedir. Olası baca tıkanmalarına veya alçak basınçlı havalarda karbon monoksit gazı zehirlenme vakalarına karşı basit önlemlerle üzücü olayların önüne rahatlıkla geçilebilir. Ayrıca araç sürücüleri uyarıları dikkate alarak, araçlarına kışlık lastiklerini takmadan yola çıkmamalıdırlar. Hemşehrilerimizin can güvenliği bizim için her şeyden önce gelir."

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, kış mevsimi nedeniyle meteorolojik bilgileri de göz önünde bulundurarak gerekli her türlü hazırlığı tamamladıklarını sözlerine ekledi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"