KOCASİNAN BELEDİYESİ ATÖLYE ARSASINI 15 OCAK’DA SATACAK

KOCASİNAN BELEDİYESİ ATÖLYE ARSASINI  15 OCAK’DA SATACAK

Kuruluşunda şehir dışında kalan atölyenin bugün hem konut ve 3 esnaf sitesinin arasında kaldığını hem de dar geldiğini belirten Başkan Bekir Yıldız,” Ziya Gökalp Mahallesi’ndeki atölyemizi, park seramızı ve fidanlığımızı daha geniş bir alana t

Kocasinan Belediyesi’nin geliştiğini, sınırlarının genişlediğini, araç parkının, çiçek ve fidan üretim miktarının arttığını vurgulayan Başkan Bekir Yıldız,” Araç parkı, fidanlık ve seraların genişleyecek alanı kalmadı. Hizmetlerimizi kolaylaştıran, ulaşım kolaylığı ve zaman kazandıracak nitelikte daha geniş bir atölye alanını Erkilet Bölgesi’nde bulduk ve taşınmaya karar verdik. Mevcut atölyemizin yerine planladığımız 16 parsel ve 1 akaryakıt istasyonunu 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45. Maddesi’ne göre açık artırma usulüyle 15 Ocak 2013 Salı günü saat 14’te Meclis Salonu’nda Encümen huzurunda ihaleyle satacağız” diye konuştu.
Başkan Bekir Yıldız, satılacak alanlarla ilgili verdiği şu bilgilerle sözlerini tamamladı,” Atölye alanına planlanan 16 konut parselinin alanı 2 bin 353 ile 2 bin 70 metrekare arasında değişirken inşaat alanları 7 bin 128 metrekare olarak planlandı. Konut parsellerinin muhammen bedelleri 1 milyon, geçici teminatı 30 bin liradır.  Alanı 2 bin 24 metrekare olan akaryakıt istasyonun; inşaat alanı 809 metrekare, muhammen bedeli 1 milyon 250 bin, geçici teminatı da 37 bin 500 lira olarak belirlendi.”

Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet

Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu

“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”

CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti

Büyükşehir’in hobi bahçeleri kura çekimi başladı

Başkan Büyükkılıç'tan Yeşilhisar ve Yahyalı odaklı "Turizm" istişaresi

Başkan Palancıoğlu Brüksel’de Türkiye’nin sesi oldu

Kayseri Büyükşehir'den 18 milyon TL'lik eğitim desteği

Ekmeğe zam yolda

'Dijital yaşam ve iletişim'

Vali Çiçek’ten Türkiye Şampiyonu takıma 100 bin lira ödül

‘Büyük Su Projesi’ başladı

"Türkiye'de ilk olan sistemle geri dönüşüme katkı sağlıyoruz"

Kitap Fuarı ve Şenliği ziyaretçi akınına uğradı

Hobi bahçelerinde kuralar noter huzurunda çekilecek

Kadın kooperatifleri sayısı 43'e ulaştı