KOCASİNAN BELEDİYESİ 336 KİŞİYİ EV SAHİBİ YAPTI

KOCASİNAN BELEDİYESİ 336 KİŞİYİ EV SAHİBİ YAPTI

YUNUS EMRE KENTSEL DÖNÜŞÜM KONUTLARI 1. ETAP KURA ÇEKİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Kocasinan Belediyesi’nin kentsel dönüşüm kapsamında Yunus Emre Mahallesi’nde yaptırdığı 336 konut için dijital ortamda noter huzurunda kura çekilerek hak sahiplerinin oturacağı daireler belirlendi. Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki ve Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın da onur konuğu olarak iştirak ettiği törende konuşan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar dairelerin anahtarlarını da teslim etmeyi planladıklarını ancak bazı hak sahiplerinin talebi üzerine bunu Nisan ayına ertelediklerini duyurdu.

Kocasinan Belediyesi’nin kentsel dönüşüm kapsamında Yunus Emre Mahallesi’nde yaptırdığı 336 konut için kura çekilerek hak sahiplerinin oturacağı daireler belirlendi. Belediye meclis salonunda dijital ortamda noter huzurunda gerçekleştirilen kura çekimi ilimizde faaliyet gösteren yerel televizyonlardan canlı olarak yayınlandı.

Kura çekimi öncesi konuşan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar 336 konutun yapım sürecini uzun uzun anlatıp, bugün dairelerin anahtarlarını da teslim etmeyi planladıklarını ancak bazı hak sahiplerinin talebi üzerine bunu nisan ayına ertelediklerini kaydetti.

Tören konuşan bir diğer isim Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da projenin 6 yıllık geçmişi olduğunu, 6 blok halinde 336 konutun ortaya çıktığını belirtip, insanlara yakışır, çocukların huzurlu bir şeklide her ihtiyaçlarına cevap verecek, hem de onların fiziki koşullar itibariyle sağlıklı bir şeklide yaşayacakları ortamları sağlamak amacıyla bu çalışmaları yaptıklarını vurguladı.

Konuşmaların ardından dijital ortamda noter huzurunda yapılan kura çekimi ile hak sahiplerinin oturacağı daireler belirlendi. Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki, Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç ve Kocasinan Belediye Başkanı Çolakbayrakdar’da hak sahipleri adına kura çekip vatandaşın ev sahibi olma mutluluğuna katkı verdiler.



Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi

135 kavşak canlı takip ediliyor

Başkan Büyükkılıç; "Kayseri bir açık hava müzesi"

Vatandaşın çağrısını Başkan Palancıoğlu karşıladı

Mart ayında 174 bin yolcuya hizmet verdi

zehirlenen kardeşler toprağa verildi